Плъзгащи се врати придават класа на VIP хотел за кучета

Ирландският производител на плъзгащи се врати PatioMaster и фирмата Derryork Windows току-що завършиха необичаен проект в Колрейн – Северна Ирландия – инсталирането на пет плъзгащи се вътрешни врати във VIP хотел за кучета.

Иън Икълс е собственикът на Alpha 1 Dog Hotel, който беше открит официално в Колрейн през април 2018 г. Той казва, че целта му била да създаде луксозен хотел за кучета и вратите на клетките им са важна част от външния вид. „Клетките в хотелите за кучета често са непривлекателни. Сигурно сте виждали как животните подават главите си между пръчките на решетката. “ обяснява той. „Исках да използвам плъзгащи се врати, така че кучетата в нашите VIP клетки да имат ясна видимост навън, така че да се чувстват по-добре“.

Иън избира плъзгащи се врати от PVC в антрацитено сиво. Петте врати са произведени от PatioMaster Ireland в различни размери, необходими, за да се покрият различните изисквания на клетките според големината на кучета, които ще се настаняват в хотела.

От PatioMaster коментират: „Когато от Derryork Windows ни предложиха този уникален проект, бяхме много развълнувани, тъй като това е първият проект от този вид за нас и демонстрира гъвкавостта на плъзгащата се врата PatioMaster. С нашите врати клетките на кучетата изглеждат фантастично в новия хотел. Вратите са от качествен PVC-U, с голяма стъклена площ, която носи много светлина. Истинска VIP класа! „

Може да харесате още...