Плъзгащи се врати за различни по стил къщи

Вратите към вътрешния двор са много важни за англичаните, затова компанията Genesis им предлага сериозен избор на продукти, съобразени с екстериора на различни по стил къщи.

Пъзгащите се врати Genesis Patio24 са от PVC и се предлагат в 26 цвята, с опции за фолио с цвят на дърво само отвътре или само отвън, в комбинация с бял или друг цвят по избор от другата страна. Вратите са изпълнени с безшевни заваръчни връзки GRAF в крилата и с механични връзки в рамката, за да изглеждат наистина като направени от дърво. Те са изключително сигурни и енергийно ефективни.

Вратите Patio24 са водещи в своя клас по енергийна ефективност и имат сертификат за сигурност РAS 24. Към тях се предлагат съответните аксесоари и декоративни елементи. Има опции за две, три и четири крила, а заключващите системи са на Yale. Вратите Patio24 имат нисък праг за лесен достъп на деца и възрастни хора.

Собствениците могат да избират цветове от фолио в 18 цвята от гамата Color Express и 6 луксозни варианта цветно фолио от колекцията Heritage Colour Collection. Всеки цвят има съответните декоративни елементи и аксесоари, така че новите плъзгащи се врати на вътрешния двор да са перфектно съчетани с прозорците.

Изключително издръжливи на лоши климатични условия и с 10-годишна гаранция от производителя, плъзгащите се врати на Genesis остават красиви с години, като дават максимална спокойствие на собствениците.

Може да харесате още...