Плъзгащи се врати за търговски обекти с отлично покритие

Kestrel

Плъзгащите се врати се превърнаха в основен елемент в търговските обекти, където помагат за максимално увеличаване на пространството и отговарят на съвременната тенденция за биофилен дизайн, който привлича външната среда в интериора и създава усещане за хармония между модерните сгради и природата.

Системите за сгъваеми плъзгащи се врати, предназначени за тези търговски проекти, трябва да бъдат много по-здрави и по-издръжливи от онези, използвани в домашни условия, като изискват високотехнологични панти, съединения и рамки, за да се гарантира дългосрочната им надеждност.

Системата за сгъваеми плъзгащи се врати на Kestrel е акредитирана по PAS 24 и е тествана на 25 000 цикъла по стандарта BS EN 1527. „Това означава, че клиентите могат да бъдат спокойни, че инвестират в здрав, надежден и сигурен продукт“ – казват от компанията. Включени са многоточково заключване и стрелкови болтове, а в алуминиевите рамки могат да се поставят закалени или ламинирани предпазни стъкла с дебелина от 24 до 32 мм.

Kestrel

За фирмите, които трябва да осигурят лесен достъп за инвалидни колички и други приспособления за придвижване, Kestrel може да предложи и вариант с нисък праг и само 13 мм високо стъпало.

Изравнената релса за вратите предлага лесен достъп и създава чиста, спретната естетика, която допълва всеки съвременен интериорен дизайн. Сгъваемите плъзгащи се врати на Kestrel са идеални за използване в ресторанти, барове и места за отдих, като осигуряват максимален изглед навън и създават светло и просторно пространство, в което нахлува естествена светлина. Тънките дръжки позволяват вратите да се подреждат спретнато една до друга, което създава повече пространство за мебели като маси и столове.

За имоти на места, изложени на атмосферни влияния, като морски брегове или склонове на хълмове, Kestrel предвижда прахово боядисване и може да предложи анодизация с дебелина AA25, която предпазва алуминиевите рамки от тежки атмосферни условия, както и едноцветно или двуцветно прахово боядисване, отговарящо на всички изисквания за дизайн.

Снимки: Kestrel

Може да харесате още...