Плъзгащо се остъкляване на балкони SL 23 от Solarlux с монтаж пред парапета

Solarlux

Новата, плъзгаща се система за остъкляване на балкони SL 23 от немската фирма Solarlux е специално проектирана за монтаж пред защитните парапети, а не зад тях. Това води до хомогенна, еднородна външност на фасадата и естетически привлекателно въздействие.

Solarlux

Подвижното и странично безрамково остъкляване позволява отваряне както на дясно, така и на ляво, или на двете страни. Допълнителната функция на водача опростява работата: при затваряне на първия елемент другите стъклопакети го следват автоматично. Релсите от неръждаема стомана с две ролки позволяват преместване на тежести до 150 кг. и височина на крилото от 3,500 мм. Стъклата се фиксират линейно във филигранни алуминиеви профили отгоре и отдолу и се състоят от закалено стъкло с дебелина до 17 мм. или ламинирано стъкло, в зависимост от изискванията.

Solarlux

В допълнение към защитата от вятър и дъжд, плъзгащата система предлага звукова изолация до 13 dB, което я прави подходяща за сгради с лице към натоварени пътища. Освен това е възможно остъкляване на пода, което се допълва с вътрешна защита срещу падане.

За повече информация: Solarlux

Може да харесате още...