По-ефективни компоненти на Exlabesa Building Systems 

Exlabesa Building Systems

При остъкляването алуминият има несправедливата репутация на труден материал за производителите.  Докато PVCu продуктите са изключително бързи и лесни за сглобяване,  техните алуминиеви еквиваленти отнемат много повече време, като включват много различни компоненти – особено при много търсените алуминиеви сгъвания и плъзгащи се врати за вътрешен двор.

Макар да е било така на даден етап обаче, днес това е много остаряло мнение.

Най-добрите компании за алуминиеви системи са инвестирали много време, енергия и изобретателност в създаването на продукти, които се съобразяват с тази тенденция. Това са продукти, които осигуряват същата естетика от висок клас, минималистични гледки и производителност, които хората са очаквали, без дълъг и труден производствен процес.

Намаляване броя на компонентите

Един от най-често срещаните кошмари за производителите, които са обмисляли да доставят алуминиеви продукти, но не ги предлагат или пък ги предлагат, но не се чувстват комфортно, ако те станат по-голяма част от асортимента им, е огромният брой необходими компоненти.

Продуктите Ali, по-специално сгъваемите врати и вратите към вътрешния двор, обикновено са изработени от повече части, отколкото тези от PVCu – и традиционно всеки различен модел прозорец или врата изисква свои собствени специализирани компоненти.

Ако, подобно на повечето производители, предлагате голямо разнообразие от различни системи, това означава, че и мястото ви за съхранение се запълва бързо.

Еxlabesa Building Systems работи усилено, за да гарантира, че нейните продукти са различни.

Днес се предлагат десет основни продуктови линии – двойно сгъваема врата Xlafold, врата към вътрешен двор Xlaslide, плъзгаща се врата KLS, прозорец KC51, прозорец KC75, жилищна врата KD51, KT51 прозорец за накланяне и обръщане, стомана, заместваща прозоречна система KS59, и системите за витрини KTF и KSF.

exlabesaЕстествено бихте предположили, че за сглобяването на тези десет продукта ще е необходим широк набор от различни компоненти. В този случай обаче ще сгрешите, тъй като 75% от компонентите на Еxlabesa Building Systems са съвместими с множество продукти. Един модел chevron, например, може да се използва за девет от тези продукти, а даден тип щурц може да се използва за шест продукта.

Каква разлика има това за вас като производител?

Днес всички видове различни производители се стремят да бъдат възможно най- ефективни. Като минимизират сложността, те могат да бъдат по-продуктивни и по-печеливши. Многофункционалните или дори универсални компоненти правят изработката на продуктите по-бърза. Не е нужно да ходите на лов за конкретния съединител или уплътнение, за да завършите сглобяването, можете да използвате същите, за да направите няколко различни системи. Това ви позволява да намалите складовата площ.

Складирането очевидно е изключително важно, но в една фабрика това е мъртво пространство. Много по-добре е да можете да използвате възможно най-голяма част от площта за продуктивна дейност.

Може да харесате още...