Покривни прозорци без компромис с енергийната ефективност

Bedfordshire Windows

Производителят на прозорци Bedfordshire Windows наскоро въведе SheerVent в продуктовата си гама. SheerVent е опция, предлагана за алуминиевия покривен прозорец/оберлихт S1, предназначена да подобри вентилационните свойства на жилищата, без да се нарушава топлинната ефективност.

Алуминиевият покривен прозорец S1 предлага опция за вентилация с SheerVent. Тази функция може да се включи в нови проекти или да се добави към вече инсталирани прозорци S1.

Минималистичният дизайн на SheerVent е разположен на едно ниво с гредите и използва задвижващи механизми, които могат да бъдат интелигентно автоматизирани, като предлага отлична допълнителна вентилация без риск от течове.

Bedfordshire Windows

Когато се комбинира с многокамерната термична технология Thermlock на S1, това помага да се поддържат ниски сметките за отопление.

„Дори с опцията SheerVent, системата запазва и изключително ниския си коефициент на топлопреминаване U от 1,0 m²K/W, което я прави идеална за тези, които искат да имат повече въздух в помещението си, без да правят компромис с цялостната енергийна ефективност на прозореца“, обяснява Гари Уокър, управляващ директор в Bedfordshire Windows.

Снимки: Bedfordshire Windows

Може да харесате още...