Полимерни композитни панели Steni

Steni

Компанията Steni е основана през 1965 година в Норвегия и е специализирала дейността си в производството на полимерни композитни панели в богато разнообразие от цветове, форми и повърхностни структури. Продуктите на бранда се разработват в най-взискателните климатични условия и се подлагат на редица тестове за вятър, слънце, дъжд и температурни колебания. Фасадните панели с марка Steni са екологично чисти.

Характеристики, предимства и колекции

Полимерните композитни панели на Steni са със сърцевина от каменна мозайка и са подсилени с фибростъкло. Характеризират се със здравина, издръжливост, водоустойчивост, UV устойчивост и удароустойчивост. Инсталацията е изключително лесна, а почистването е безпроблемно. Панелите могат да бъдат монтирани по всяко време на годината – независимо от атмосферните условия.

Опитът и обратната връзка от няколко десетилетия помагат на норвежкия производител непрестанно да подобрява своите продукти. Към днешна дата могат да се предложат фасадни панели в няколко уникални продуктови линии. Най-разпознаваемите от тях са Steni Colour, Steni Vision, Steni Nature и Terra by Steni.

Steni

Steni Colour и Steni Vision притежават гладка акрилна повърхност, която може да бъде в три нива на гланц: M/матова, HM/полуматова и HG/гланцова. Полимерните композитни панели са подходящи както за външна, така и за вътрешна облицовка.

Steni

Освен стандартните 60 цвята, Steni Colour предлага възможност за избор на цвят според палитрите NCS или RAL. Дебелина: 6 mm.

Steni

Панелите от колекцията Steni Nature са с грапава повърхност, която се получава благодарение на поръска от естествена каменна мозайка в 12 различни натурални цвята според камъка. Предлагат се в четири големини: FM (Fine Micro) – 0.8-1.8 mm, F (Fine) – 1-3 mm, M (Medium) – 3-5 mm, C (Coarse) – 5-8 mm. Дебелина: от 5.5 mm до 14 mm.

Steni

Колекцията Terra by Steni е изключително подходяща за облицовка на основи, ветрозащитни стени, гаражи, подпорни стени и други. Панелите се предлагат в стандартни цветове (бял, сив и черен) и придават приятен и траен външен вид на фасадата. Осигуряват активна защита срещу влага и сняг.

Защо да изберете полимерни композитни панели Steni?

Избирайки полимерните композитни панели на Steni, получавате екологично чист и висококачествен продукт, който е с функционална гаранция за срок от 40 години, а възможностите за дизайн са неограничени. Ексклузивен представител на норвежкия производител за България е компанията Conforma, която предоставя на своите клиенти цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти. Conforma е партньор и официален дистрибутор на водещи световни марки като FunderMax, Laminam, Alpolic, Euramax, Silbonit, Feldhaus Klinker и други.

Може да харесате още...