Пореден успех за BAUFEN в Сърбия

Фирма Бултем, производител на PVC профилни системи с марка BAUFEN, отчита пореден свой успех от участието си на Международното строително изложение SEEBBE, което се проведе в Белград от 24 до 28 април 2012 г.

Това е третото й поред участие на този престижен форум в съседна Сърбия, в който тази година взеха участие над 900 изложители от 27 страни и повече от 50 000 посетители.

Бултем бе един от малкото български представители на изложението, като продуктите й  се радваха на оживен интерес от страна на професионалисти и потребители.

Вниманието им бе привлечено от  PCV профилната система Ultima 70, с ширина 70 мм, както и от  специалната комбинирана система от PVC и алуминий ClassLine 60 +.

Интересът към продуктите на компанията доведе до осъществяване на ценни делови контакти и бъдещи партньорства с фирми Сърбия, Босна и Херцеговина, Македноия и Словакия.

Успешното присъствие на белградското изложение бе обосновано с множество сключени договори, което е добра предпоставка за  развитието на компанията на Балканите и в Европа.
Първата крачка към това развитие са новооткритите пазари в Сърбия – Белград и Кралево.

Участието  на Бултем в белграското изложение бе още една добра  възможност за обмяна на идеи с колеги от бранша, за проверка на изискванията на крайните клиенти, както и за проследяване на тенденциите в развититето на профилните системи и строителството като цяло.

Фирмата благодари на всички които посетиха щанда!
 

Може да харесате още...