Порта с гладка повърхност спира погледите отвън

Kubus

Berner Torantriebe разшири фамилията продукти „Supeero“, като разработи порталната врата Kubus. Тя е с гладка повърхност, изравнена с фасадата и служи и като екран за дискретност.

Ламперията на плъзгащата се порта на място се превръща в източник на нови идеи. Външният вид на дърво, метал, керамика, пластмаса и други материали са също толкова възможни, колкото изображения, инициали и орнаменти. Композитната рамкова система от серията врати на системата Supeero формира основата за запълване на вратите Kubus, които са облицовани от двете страни. Използваните профили на вратите се завинтват невидимо отвътре по изпитания начин. Следователно заваръчните шевове са излишни.

Според производителя патентованата система за сглобка и задвижване гарантира усилената връзка на профила. Това трябва да направи конструкциите на портата Supeero стабилни и значително по-лесни за работа и сглобяване от конвенционалните стоманени конструкции. Профилите на вратите, изработени от високоякостен и твърд анодиран алуминий, също са устойчиви на корозия и имат самопочистващ се ефект на лотоса. Водата се стича и мръсотията не слепва. Друга особеност на портата Kubus е, че цялата повърхност служи и като екран за дискретност. Няма свободни места или пролуки, които да позволяват поглед върху обекта отзад.

Може да харесате още...