Последващо уплътняване на прозорците с инжекция от Hanno

HANNO

Немският експерт по уплътняване и изолация Hanno представя улеснение за монтажа на прозорци, врати и фасади: иновативният блок за инжектиране позволява последващо внедряване на устойчиви на налягане зони в предварително компресирани (многофункционални) свързващи ленти – с които обичайните уплътнения може да се пропуснат.

Инжекционната смола, изработена от полиуретан, се инжектира в определени точки в готови PU ленти и се втвърдява напълно. Неочаквани натоварвания, дължащи се на собственото тегло на конструкциите или други натоварвания, които възникват в прозорците и вратите, могат да бъдат абсорбирани надеждно. За тази цел уплътнението не е нужно да се премахва, което елиминира обичайните разрези или прорези – това спестява време и усилия на монтажника и дава висока степен на гъвкавост.

HANNO

Обработката е проста: „инжекционният блок“ Hanno се доставя в патрони и може да се обработва със стандартни пистолети за уплътняване. За почистване на инструмента е достатъчен конвенционален препарат за почистване на пистолети.

За повече информация: Hanno

Може да харесате още...