Повече дизайнерско разнообразие при висококачественото огнеустойчиво стъкло

vetrotech

Широка гама от цветови вариации, повече дневна светлина и висока прозрачност. С Contraflam Structure Elegance и Contraflam Structure Vibrance, Vetrotech Saint-Gobain добавя още два акцента в дизайна към своята доказана група продукти Contraflam Structure. Новите продукти разкриват допълнителна свобода на дизайна в защитени външни зони.

Тънък, филигранен, без рамки, издръжлив

От двадесет години Contraflam Structure дава възможност за проектиране на безкомпромисно безопасни помещения с вид на непрекъснати стъклени стени. Патентованото решение, което е високо ценено от проектанти, архитекти и собственици на сгради, е добре познато с многото си конфигурации до сега. С Contraflam Structure Elegance и Contraflam Structure Vibrance, компанията представя две стъкла, които допълнително разширяват възможностите на дизайна и по този начин предлагат още повече възможности за разработване на индивидуални и перфектно прилягащи решения. Дневната светлина е максимална, с минимални визуални пречки. С Contraflam Structure Elegance е възможно да се намали филигранната силиконова фуга на Contraflam Structure с още 10 mm. В резултат на това стъклото има най-ясната видимост от всички твърди огнезащитни остъклявания и по този начин дава възможност за проектиране на светли помещения с високоефективна пожарозащита. Структурата Contraflam Elegance е подходяща за интериорни приложения и има същата здравина като оригинала. Предлага се на височини до 3210 mm и за класове на пожароустойчивост EI 30 и EI 60.

Задайте контрасти и тонове

С Contraflam Structure Vibrance огнеустойчивото стъкло може да бъде съобразено цветово с околната среда и интериора. Вертикалните ръбове, боядисани на гърба, се предлагат на практика във всеки цвят Pantone или RAL и по този начин могат да постигнат равномерен ефект или да зададат ободряващи акценти с контрастни цветове, в зависимост от вашите желания и концепция. Избирайки неутрални или убити цветове, например стъклото се слива визуално с фона и на практика изчезва. Оптичните контрапункти от своя страна могат да бъдат зададени чрез улавяне на околните цветове и по този начин стъклените стени се използват като елементи на дизайна.

Структурата Contraflam Vibrance е здрава, гъвкава и подходяща за вътрешна употреба, както и за защитени външни зони. Стъклото се предлага на височини до 3800 мм за класове на пожароустойчивост EW 30/60 до EI 30/120 и може да се комбинира с други функции.

Компанията е представена на българския пазар от Александър Трифонов, 0887979164, trifonovsolutions@gmail.com.

Може да харесате още...