Повече светлина и безбариерен преход с иновативните пластмасови плъзгащи системи Schüco

Schüco

Отварянето чрез плъзгане в международен план е най-често срещаният вид отваряне на прозорци и врати. Именно поради този факт, Schüco разширява своята гама от плъзгащи системи и усъвършенства съществуващите вече конструкции. С премиум решенията си, като LivIngSlide или системата SoftSlide, Schüco отговаря на различните изисквания и пазари и впечатлява с атрактивно портфолио в областта на пластмасовите профилни системи.

SchücoКомпанията усъвершенства съществуващата система Schüco LivIngSlide, като намалява видимата широчина на крилото на 72 мм и широчина на фиксираните части на 38 мм, с което отговаря на желанията за по-големи видими широчини и повече светлина. За още по-голяма трансперантност производителят въвежда новата още по-добре топлоизолирана система, при която профилите от всички страни са скрити. За особено големи и тежки елементи е разработено изцяло скрито автоматизирано задвижване. Системите отговарят на изискванията за нисък праг с цел безбариерно преминаване. При желание на клиента системата може да се достави като предварително сглобени елементи със съответния праг и свързващите части. Предимството в този случай е намаленото време за производство.

Съществуващата система с отваряне от вида повдигане и плъзгане Schüco EasySlide е изцяло усъвършенствана. Постигнато е значително подобрение на топлоизолационния показател Uf=1,47 K(m2K), както е улеснена и изработката на елементите с клас на сигурност RC2. Вече е възможно остъкляване със стъклопакети от 42 мм. Прагът е изработен на принципа на LivIngSlide. Системата се предлага и във вариант с алуминиева капачка Schüco TopAlu.

Schüco

Новата плъзгаща система Schüco SoftSlide със строителна дълбочина от 74 мм намира приложение като врата към тераса или преграден елемент. С нея могат да бъдат реализирани варианти с 2,3,4 или 6 крила. Остъклението е възможно със стъклопакети до 28 мм. Системата може да постигне по-голяма защита от влизане с взлом с помощта на специална заключваща се брава. Малкото на брой допълнителни елементи улеснява производството и минимизира времето за доставка.

Schüco предлага плъзгаща система от типа хармоника, разработена на базата на прозоречната система Schüco LivIng, с която могат да се реализират по-големи отваряеми елементи. Производството е значително опростено, предлага се и съответният вид обков, както и възможност за изпълнение с алуминиева капачка.

Подробна информация можете да получите като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

Може да харесате още...