Ппрофилна система от ново поколение – BluEvolution на Salamander

Профилна система за Uf = 1!

Когато става въпрос за климатични промени и намаляващи енергийни ресурси все повече строителни предприемачи се насочват към търсене на иновативни решения във връзка с повишаване на топлоизолацията на жилищата.

СААВ ООД първа в България въвежда на пазара една напълно нова система на Salamander BluEvolution. Тя е комбинация от иновативна и конвенционална конструкция.

С BluEvolution се постига коефициент на топлопроводимост Uf със стойност от 1.0 W/m² K. Със своята конструктивна ширина от 92 мм и височина от 118 мм на профилната комбинация каса и крило BluЕvolution съчетава в себе си отлична стабилност и изящен вид на готовия прозорец.

Системата допуска вграждане на стъклопакети до 60 мм, което позволява да се използват последните постижения в областта на производството на стъкло и стъклопакети. Всички профили BluEvolution отговарят на RAL клас А с 3 мм дебелина на стените. Трите уплътнения на отваряемите части допринасят за отличните функционални стойности и топло- и шумоизолация на готовите прозорци.

При разработването на BluEvolution е обърнато специално внимание на опазването на околната среда, защита на климата и запазване на ресурсите чрез възможността за пълно рециклиране на системата и отлична енергийна ефективност (Uf = 1.0 W/m² K).

Освен в бяло BluEvolution ще се предлага и в широка цветова гама, която да задоволи всяко дизайнерско желание.

Всички продукти на СААВ с марка Salamander са тествани и притежават съответните сертификати от реномираните институти ift Rosenheim (Германия) и CST (Франция).

Технически параметри:
– Конструктивна ширина – 92 мм
– Коефициент на топлопроводимост Uf = 1.0 W/m2 K
– Коефициент на шумоизолация 34-45 db
– Брой камери – 6
– Стъклопакет с дебелина от 36 мм. до 60 мм.
– Разнообразие цветове дървесна имитация.
– И още фолиране в 1600 цвята по поръчка

www.saav-bg.com

Може да харесате още...