Предпазете помещенията. Сложете край на течението, вятъра и студа

access novello

Есента дойде, а с нея ще започнат да настъпват силните и студени ветрове. В предстоящите месеци от годината най-много ще се усеща необходимостта от добре уплътнени стъклени врати. Ако не знаете как може да предпазите помещенията в дома или офиса от течение, ви съветваме да прочетете материала докрай. Ще научите ценна информация за продуктите, които могат напълно да спрат вятъра. Ще разберете кои са различните решения, а за финал ще ви разкажем къде може да ги откриете.

Access Novello

Системи за уплътняване на стъклени врати и витрини 

Една от най-ефективните и иновативни системи за уплътняване на стъклени врати и витрини е уплътнителят стъкло-стъкло, който предоставя решение за целия периметър на вратата, както и за долния праг. Елементите на системата са два – страничен уплътнител (позиция A и B) и горен/долен уплътнител (позиция C и D). Уплътнителите са комбинация от гъвкави и твърди части, които прилепват плътно между стъклата. Важно е да отбележим, че те по никакъв начин не възпрепятстват правилното движение на вратата. Функционалността им не прави компромиси с визията, която е значително подобрена в сравнение с обикновените уплътнители. Уплътнителите са прозрачни и разполагат със самозалепващ слой, който гарантира за лесния и бърз монтаж. Подходящи са за стандартни и ламинирани стъкла, както и за еднокрили и двукрили врати.

Access Novello

Незаменима роля в борбата с течението играят и силиконовите уплътнители с перо. Те са проектирани по начин, който позволява да се поставят директно на вратата. Прилепват плътно по стената и не пропускат студения въздух в помещението. Използват се и за уплътняване на фугата между витрината и вратата. В този случай изпълняват и функцията на стопер за врата, защото ограничават движението ѝ само в една посока.

Access Novello

Уплътнителите могат да предотвратят навлизането на вода в помещението, а така се осигурява допълнителна сигурност. Това е основната причина те да намират приложение и в бани, и в мокри помещения. Мекото перо успешно се справя с отблъскването на вода и плътно уплътнява при затворена позиция на вратата.

Къде да ги откриете?

В онлайн магазина на Access Novello ще намерите разнообразие от модели уплътнители за стъклени врати и витрини. Всички предлагани от компанията продукти изцяло елиминират притесненията на клиентите по отношение на монтажа. Уплътнителите са лесни за поставяне и рязане по размер. Могат да бъдат монтирани само за няколко минути и да разрешат окончателно проблемите с течението.

Може да харесате още...