Представиха интересна рустикална плъзгаща се врата

vrata

Производителят на обков за плъзгащи се врати, P C Henderson, представи своята нова система за плъзгащи се врати, която поема натоварване до 40 кг.

Rustic Bypass е най-новото допълнение към широката гама от системи с плъзгащи се врати на компанията. Пригоден да носи две крила, новият продукт е идеален за гардероби, шкафове, килери и големи отвори, които нямат достатъчно свободно пространство за отварянето на две крила на панти.

Стефани Лий, маркетинг мениджър в P C Henderson, коментира „Откакто пуснахме първата си система с плъзгащи се врати през 2015 г., ние продължихме да развиваме и подобряваме гамата, като включваме богат избор на покрития, дизайн и функционални възможности. Творческата привлекателност на продуктите повишава популярността им. Клиентите използват все повече въображението си при техните инсталации“.

Системата е разположена на една 3-метрова релса, което я прави изключително лесна за инсталиране. Снабдена е с всички необходими компоненти за окачване на две крила. Предлага се в матово черно покритие и е за врати с широчина 700-1400 мм и дебелина 35-40 мм.

„Нашият продукт Rustic е чудесен начин да създадете навсякъде смел дизайна с различни приложения, включително в домове, офиси, хотели и ресторанти. Освен, че е интелигентен избор, системата предлага и множество практически предимства, позволявайки на клиентите да спечелят пространство от всяка стая, поради това, че мястото не е заето от стандартна врата“, продължава Стефани.

Може да харесате още...