Представяне на система 76 в нейните различни нюанси

Profine

Наред с новата премиум система 88 мм, Профайн представи на изложението Fensterbau Frontale 2016 в Нюрнберг, естествено, и своята успешна система 76 мм в нейните различни варианти, в това число и специални профили за много пазари в чужбина – Италия, Франция, Холандия, Русия, Швейцария. Водещата система в стандартния сегмент се наложи убедително на пазара. Много клиенти на Профайн вече преминаха към нея, не на последно място поради голямото й многообразие въпреки намаления брой на компонентите. Със система 76 компанията успя да привлече и голям брой нови клиенти, което само по себе си е неопровержимо доказателство за нейните качества.

„PremiDoor 76“ – нова система плъзгане с повдигане

В хода на преминаването към новата 76 мм системна платформа Профайн представи „PremiDoor 76“ като наследник на „PremiDoor 70“. При тази новост, която ще се доставя от лятото на 2016 г., става дума за перфектна система с цялостна петкамерна конструкция, която благодарение на малката дълбочина на вграждане от 179 мм е идеална за реновиране и може да поеме стъклопакети до 48 мм. Профилите с малка видима широчина – 65 мм при касата, 100 мм при крилото и 103 мм при средното затваряне – допринасят за голям приток на светлина. Коефициентът на топлопреминаване от 1,4 W/(m2K) в стандартния вариант представлява отлична стойност за врата плъзгане с повдигане. Към стандартното изпълнение е включен и праг без бариера (достъпен за хора в неравностойно положение). В допълнение към предимствата на системата трябва да се спомене и възможността за комбиниране с ъпгрейд технологии в алуминиевия дизайн, както и използване на крилото “lux Design” с неговата изключително малка видима широчина от 40 мм.

PremiDoor 76 – стандартен вариант

PremiDoor 76

PremiDoor 76 lux

PremiDoor 76 lux

“AluClip Zero”: иновативна алуминиева капачка за система 76

“AluClip Zero” е дизайнерски вариант, вече използван на няколко обекта, който е уникален на пазара. В сферата на прозорците могат да се доставят три различни вида капачки: с оптика изцяло в една повърхност, с оптика на цяло стъкло, както и вариант с класическа оптика дърво-алуминий и аналогична стъклена повърхност като при неотваряеми елементи. Специално разработеният вариант за входна врата е с оптика изцяло в една повърхност и дава възможност за «плаващо» закрепване на пълнежа. Така се изключват изкривявания при термично натоварване. При този продукт също много се държи на съвместимостта: могат да се използват всички съществени компоненти от система 76 мм.

AluClip Zero с оптика на цяло стъкло

AluClip Zero

AluClip Zero с оптика изцяло в една повърхност

AluClip Zero

AluClip Zero с оптика дърво-алуминий

AluClip Zero

AluClip Zero входна врата

AluClip Zero

Почти безгранично многообразие на повърхности

Следващ акцент в представянето на Профайн на панаира беше презентацията на многобройни решения с цвят, декор и алуминий. Кулминацията тук е «ProCoverTec“ – една уникална за пазара ъпгрейд-технология, с която Профайн трайно утвърждава своята иновативност. Облагородената повърхност благодарение на използването на нов течен материал предлага ценни предимства, защото тя предпазва трайно и ефективно профилите от външни влияния.

За контакти и повече информация: КВЕ и Кьомерлинк.

Вижте също...