Предстои четвъртата международна конференция по фасаден инженеринг на Етем

На 21-ви октомври 2017 г. за пореден път Етем организира Международна конференция за фасаден инженеринг. На всеки две години форумът събира световно признати имена в архитектурата, които да представят последните новости във фасадния инженеринг, най-новите идеи и концепции в областта на архитектурата и устойчивото развитие на градската среда, както и най-съвременните строителни технологии.

Събитието на Етем бързо успява да се превърне в глобален форум за професионалисти от всички точки на света. Изключително ценна е експертизата на международните лектори, които представят своята работа, концептуални и инженерни решения и предават своето вдъхновение и заряд на аудиторията. Същевременно конференцията дава възможност за обмяна на идеи и опит между българските и чуждестранни специалисти.

През 2015 г. по време на Третата фасадна конференция ключови лектори бяха арх. Кас Остерхуис, съосновател на Oosterhuis_Lénárd студио, арх. Тобиас Валисер, основател на LAVA, и инж. Торстен Хелбиг от Knnipers Helbig Advanced Engineering. Последният професионален форум събра в София повече от 400 гости от строителния бранш, архитекти и представители на институции.

Четвъртата международна конференция обещава отново да даде среща на едни от водещите имена в архитектурата и фасадния инженеринг. Организаторите са подготвили динамична програма с вдъхновяващи презентации, сесии и възможност за свободна комуникация и нетуъркинг. Тази година ще бъдат включени световноизвестни експерти от различни индустрии, които ще дадат нова перспектива на последните тенденции и иновации в дизайна.

gradat.bg

Може да харесате още...