През февруари предстои обучение „Сертифициран Дизайнер на Пасивни сгради“

До 1-ви февруари 2019 г. можете да се регистрирате и да се възползвате от преференциалната ни цена за предстоящото ни обучение, което ще се проведе от 14-ти до 24-ти февруари в гр. София.

Имаме удоволствието да Ви предложим, най-новия курс „Сертифициран Дизайнер на Пасивни сгради“, създаден от Института за Пасивни Къщи (PHI) в Дармщат, Германия през 2017 г. Курсът предлага напълно нов лекционен материал (1700 цветни страници), обогатен с информация, касаеща последните тенденции в проектирането и строителството на пасивни и нискоенергийни сгради (последните лекции на PHI бяха от 2009 г., като все още се използват от повечето колеги по света). Курсът е допълнен с нови упражнения, които да Ви подготвят за изпита „Сертифициран Дизайнер на Пасивни сгради“.

Обучението е подходящо за архитекти, строителни инженери, ОВИ специалисти и други, които желаят да се запознаят в детайли със стандарта „Пасивна сграда“. Обучението е една солидна база при бъдещо проектиране на Пасивни сгради. Курсът е задължителен за всички проектанти, които се интересуват не само от принципите на проектиране на пасивни сгради, но и на ниско енергийни сгради.

Дати:

Първа част: 14 – 17 Февруари 2019

Втора част: 21 – 24 Февруари 2019

Времетраене:  8 пълни учебни дни от 09:30 до 17.30 ч.

Място на провеждане:  гр. София

За повече подробности: www.passivehousebg.com

Може да харесате още...