През ноември се открива PLOVDIV PLAZA

Най-новият мол в Пловдив – PLOVDIV PLAZA, ще отвори врати през ноември 2018 г. и ще разполага с търговска площ от 35 000 кв. м. На трите нива на търговския център ще има голямо разнообразие от магазини на водещи световни и български вериги. В сградата ще бъде разположен и модерен офис център с 12 000 кв. м площ, който ще има самостоятелен вход с лоби и връзка с мола. Предвидени са 3 надземни паркоетажа с 1200 места, 50 външни паркоместа и 50 места в подземен паркинг.

В PLOVDIV PLAZA ще бъде отворен и център за поръчки  на шведската верига ИКЕА . Това е третият подобен център на ИКЕА в страната, който ще бъде разположен на 2200 кв. м.

В атриума на мола ще заработи и най-големият LED екран в България с размери – височина 16.3 м и площ от 175 кв. м. Той е снабден с най-нова HD технология и възможност да излъчва 3D клипове. На първо ниво в Западния атриум ще има зона със стена за катерене и батути.

Разнообразни заведения за хранене и голям детски център са разположени на второ ниво. Към зоните за хранене ще има и големи тераси от източната, южната и западната страна.

PLOVDIV PLAZA e собственост на фонда за управление на активи Arceland Group.

Може да харесате още...