Прибиращ се покрив от плат в стотици цветове

ShadeFX

Изработените по поръчка прибиращи се покриви ShadeFX осигуряват пълно покритие на почти всяка структура. Монтиран над гредите, прибиращият се покрив позволява поставянето на светлини, вентилатори, нагреватели и други аксесоари, необходими за завършване на всяко външно пространство.

Разнообразни форми, ориентация, настройки и местоположение. Патентованото решение на ShadeFX с една релса премахва традиционните проблеми с подравняването, които многорелсовите системи трябва да отчитат и управляват. Това позволява на ShadeFX да се монтира към рамки от всякакъв тип, включително дървени, без притесения от заклещване или засядане.

Освен това, единичната релса по средата на покрива осигурява необходимия наклон за ефективно управление на дъждовния отток. В съчетание с улуците, натрупаната дъждовна вода се оттича встрани от системата и се влива в улеите, като по този начин се премахва опасността от натрупване или застояване на вода.

ShadeFX

Повечето прибиращи се покриви, налични на пазара, са от пластмасови и метални материали и се предлагат с ограничен брой цветови опции. Прибиращият се покрив на ShadeFX има горна част от плат със стотици цветове и шарки, от които да избирате, което позволява на системата да допълва оформлението на пространството. Тъканта, съчетана с поликарбонатни панели, е частично отразяваща и частично абсорбираща, което позволява на дъжда леко да се удря в покрива и да се стича отстрани. Разширете частично или напълно приберете системата, за да намерите идеалното количество слънчева светлина или степен на покритие за пространството под нея.

Системите за моторно задвижване ShadeFX използват компоненти за задвижващия ремък, лагерите, ролките и трансмисията, които са изключително издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния.

Моторните задвижвания и управлението на ShadeFX се доставят от Somfy. Наличните опции за управление включват ръчни дистанционни управления, стенни ключове и напълно интегрирани системи за домашна автоматизация.

Снимки: ShadeFX

Може да харесате още...