Прибиращи се сенници с плосък дизайн, адаптиращи се към всяка конструкция

ShadeFX

Прибиращите се сенници от ShadeFX използват дизайн, който позволява ненадминато покритие, лесно разгръщане и непрекъсната защита както от слънце, така и от дъжд.

Системите ShadeFX са проектирани да работят без нужда от наклон, осигурявайки практически равна инсталация. Иновативните решения от ShadeFX улесняват дори и най-еклектичните дизайни и вкусове, като същевременно задават новия индустриален стандарт в полезността на външното пространство.

Сглобката на навеса се окачва на единичната релса, образувайки връх, който принуждава дъжда да се стича от двете страни на релсата на навеса. Монтирането им е лесно, тъй като прибиращият се сенник се адаптира към всички перголи, беседки, решетки и конструкции.

ShadeFX

Опции за задвижване

Моторно задвижване – системите за моторно задвижване на ShadeFX използват компоненти от хранително-вкусовата промишленост за задвижващия ремък, лагерите, ролките и трансмисията, за да осигурят изключително издръжлива и устойчива на атмосферни влияния работа. С натискането на един бутон се постига разтягане и прибиране на един навес до 61 см.

Въжено задвижване – разгъвайте и прибирайте навеса, като дърпате въжената примка, закрепена към една от стойките на перголата или към стената. Можете да фиксирате във всяка една позиция, като поставите въжето в закрепващата скоба.

Ръчно задвижване – разширете и приберете сенника с помощта на подвижна манивела. Завъртете дръжката обратно на часовниковата стрелка, за да отключите сенника и го издърпайте до желаната степен. Завъртете дръжката по посока на часовниковата стрелка, за да я заключите в определена позиция.

Снимки: ShadeFX

Може да харесате още...