Прибиращи се заслони за басейни

Libart

Заслонът за басейни AquaSun е лесна за инсталиране и експлоатация, безопасна конструкция с отлична UV защита от Libart. Цялата конструкция може да се прибира.

Системите на AquaSun за прибиращи се къщички за басейни ви позволяват да използвате басейна през всеки сезон от годината, поради което при изчисленията се вземат предвид всички възможни сили, като например натоварването от сняг или вятър, което може да се увеличи през зимата.

Опциите за остъкляване на системите AquaSun са изпълнени със здрави алуминиеви профили, които увеличават структурната стабилност и същевременно улесняват експлоатацията, защото са леки. Един човек може без проблеми лесно да бута и дърпа прибиращото се ограждение. Освен това, благодарение на избора на материали и гъвкавите характеристики на Libart, в повечето страни не се изисква общинско разрешение или каквато и да е бюрократична процедура преди монтажа. Всички компоненти и целият обков са от неръждаема стомана и/или некорозивни материали. Релсовите системи SecurTrak гарантират лесна експлоатация отвътре и отвън и гарантират сигурност при силен вятър.

Libart

AquaSun не само предпазват басейна от нежелани външни влияния, като просто го покриват; те също така помагат за създаването на красива зона край водата, където потребителят може да постави шезлонги, маси, може би дори бар, спокоен, че нищо няма да бъде засегнато от предизвикателствата на околната среда. Освен това AquaSun е проектиран така, че да притежава оптимални технически характеристики, като стойност на засенчване, UV филтриране и защита от топлина.

Снимки: Libart

Може да харесате още...