Приложение на система за изнесен монтаж

Системата за изнесен монтаж, предлагана от Аксес Новело АД, набира все по-голяма популярност в строителния бранш. Тази система за врати и прозорци предлага комплексно решение за монтаж извън равнината на стената и отговаря на най-високите изисквания за здравина, шумоизолация, топлоизолация и въздухоплътност при ново строителство и пасивни къщи.

Поредния завършен обект с продуктите на Tremco-Illbruck, този път в кв. Драгалевци, София, може ясно да покаже предимствата на този начин за монтаж.

В допълнение на триъгълните профили за изнесен монтаж, направени от иновативния материал Purenit, на обекта се показват и възможностите за монтаж с универсална пародифузна мембрана ME508, която не само предпазва от остатъчната влага, но я и елиминира от строителната равнина. Лепилният слой по цялата мембрана улеснява драстично работата и ускорява монтажа. Като краен резултат можем да видим едно безупречно изпълнения, отговарящо на най-високите стандарти на над 20 световни института.

Показва се и втори вариант за монтаж с помощта на мултифункционална самораздувна мембрана 3 в 1 Trioplex 652. Употребата  на този продукт елиминира нуждата от пародифузна мембрана и монтажна пяна, осигурявайки най-високи нива на защита и спестява до 80% от времето за монтаж. Самораздувната мембрана има високи нива на шумо- и топлоизолация и издържа дори на директен дъжд, без да пропусне вода и влага.

По долния хоризонтал винаги е полезно да се положи и хидроизолация, за да се гарантира защитата на строителната фуга, дори при застояване на по-големи количества вода. На този обект е използвана EPDM хидроизолация, а този продукт има и вариант с 20 мм лепилен слой, който фиксира изолацията за повърхността и улеснява значително монтажа.

С употребата на продуктите от Tremco-Illbruck се гарантира безупречно качество и защита от най-високо ниво за всеки един строителен обект, без значение от размерите му. Иновативните системи и вниманието, вложено в дизайна на продуктите, осигуряват лесна работа и ефективност при полагането, допринасяйки допълнително към ползите от богатата гамата на немската компания.

Може да харесате още...