Prix представя щори, изработени от възобновяеми суровини

prix

Немската компания Prix представи ролетните щори Eco Line, които привличат все повече почитатели. Системата, показана за първи път в рамките на тазгодишното изложение BAU 2019 в Мюнхен, впечатлява строителите на устойчиви къщи, тъй като за изработката на продуктите, компанията използва суровини от възобновяеми източници. Характерно за кутиите на системата Eco Line е сандвич конструкцията с био дървесина отвътре и отвън, както и изолацията от меки дървесни влакна от дърво.

prix

Благодарение на техния гъвкав дизайн, кутиите могат да бъдат адаптирани към много различни конструкции. В допълнение, опционално предлаганата широка крайна релса улеснява монтажа на системата към външни изолационни плоскости и интегрирането ѝ в изолации от меки дървесни влакна.

prix

Системата се препоръчва не само за употреба в устойчиви, дървени къщи. За конвенционалните солидни къщи, изградени от тухли или други материали също са предвидени удобни варианти за монтаж – кутиите на системите щори са фабрично снабдени с покритие, специално съвместимо с мазилката и благодарение на него монтажът на съоръженията е лесен и безпроблемен, като те могат да бъдат измазани директно. Кутиите могат да се монтират като вградени кутии със странични подпори или като горни кутии директно върху прозорците.

За повече информация: Prix 

Може да харесате още...