Приятно лято под покрива

Всички обичат лятото! За малките, то е времето на ваканция, игри и море. За големите – времето на отпуски, екскурзии и … студените напитки край морето.

Понякога обаче, летните горещини могат да се окажат тежки за понасяне. Обитателите на мансардни помещения с прозорци ВЕЛУКС могат спокойно да посрещнат лятото. Ефективна защита от жегата им предлагат външните слънцезащитни сенници с марка ВЕЛУКС.

Те са специално разработени в стандартни размери и идеално пасват на покривните прозорци. Тъй като, много често, собствениците на жилища предпочитат да ги монтират на по-късен етап, сенниците са предвидени за захващане към касата и крилото на покривния прозорец, без да има нужда да се излиза на покрива. Монтажът е изключително лесен и става буквално за броени минути.

За свежия въздух е помислено също – прозорецът може спокойно да бъде отварян при спуснат сенник– това допринася значително за осигуряването на приятен климат у дома.

Всеизвестно е, че само външно разположените ролетни щори и сенници могат да предпазят от твърде много топлина, тъй като само те спират силната слънчевата светлина преди тя да достигне стъклото на прозореца и така да нагрее въздуха в помещението. Вътрешно разположените слънцезащитни артикули като затъмнителни, ролетни и венециански щори спират светлината и видимостта към помещението, но не и топлината. Следователно най-доброто решение за подпокривното пространство е да се комбинират ролетни щори или сенници за топлинна защита с вътрешни срещу светлина и нежелани погледи.

Външни сенници: ефективна топлинна защита с ръчно или дистанционно управление
Външните сенници спират около 80% от силните слънчеви лъчи. Въпреки това пропускат достатъчно светлина в жилището, тъй като са изработени от мрежа от фибростъкло с полимерно покритие – високотехнологичен, устойчив на метеорологични условия материал. Сенниците могат да бъдат управлявани ръчно или с дистанционно управление, като задвижването става чрез електромотор.

Висококачествените материали, които ВЕЛУКС влага в своите продукти, гарантират дългия жизнен цикъл, както на ръчните, така и на електрическите сенници – далеч по-дълъг от 3-годишната гаранция на производителя!

Ръчното поставяне на сенника е лесно и за дамите! Движението нагоре–надолу може да се осъществява само с натискането на един бутон на дистанционното!

Грижа за личното пространство
Не само светлината, но и изгледът е важен, тъй като човек се стреми да има контакт с околната среда. Все пак, за да бъде личното пространство на всеки защитено, се предлагат венециански щори. Венецианските щори са универсален избор за всички видове помещения. Заради своите лесно почистващи се алуминиеви ламели, които могат да бъдат позиционирани във всички посоки, те често са предпочитани в помещения с по-висока влажност, като кухни, бани, и други. С международна награда за дизайн, венециански щори ВЕЛУКС съчетават стил и практичност. Ламелите на щорите се плъзгат нагоре-надолу по алуминиеви водачи от двете страни на крилото на прозореца. По този начин напълно се елиминира възможността от провисване на щорите.

Позицията на ламелите се настройва прецизно от плъзгач, захванат за алуминиевите водачи.

Интериорни решения по Ваш вкус
Когато говорим за щори и завеси, освен чисто функционалните характеристики по регулиране потока на светлината, те трябва да отговарят и на други, не по-маловажни критерии – да допълват интериора. С тази цел са разработени и се предлагат декоративни ролетни щори ВЕЛУКС. Те са произведени от материя, която не се замърсява. Тя пропуска, но омекотява ярката светлина.

Декоративните ролетни щори ненатрапчиво се вписват във всяка обстановка, както заради лесната поддръжка, така и заради цветовата гама, с която са представени.

Специалното предложение от ВЕЛУКС:
Ние сме уверени в качествата на външния сенник ВЕЛУКС и сме готови да гарантираме за него!

До 15 Септември 2008 г. Ви даваме възможност да опитате външен сенник MHL в рамките на 30 дни. Ако след този период не почувствате съществена разлика в температурата през горещите, слънчеви дни ние ще ви върнем парите!!!

Може да харесате още...