Профайн с акцент върху новите продукти от системите 88 мм на изложението в Нюрнберг „fensterbau/frontale 2012“

Представянето на Профайн Груп на „fensterbau/frontale 2012“ (21.-24.03.) в Нюрнберг ще бъде изцяло под знака на темите енергийна ефективност и системно многообразие. Със своите марки KBE, Kömmerling и Trocal световният лидер на пазара на прозоречни PVC системи предлага продуктова програма,ориентирана към бъдещето. Основен момент е представянето на силно разширената гама продукти при високо топлоизолиращите 88 мм системи за прозорци и врати – в техните варианти от стандартни системи до разработки за пасивни къщи, с убедителните им решения не само по отношение на функционалността, но и на дизайна.

Иновативните вентилационни системи и успешното обслужване на партньорите представляват други основни моменти в представянето на Профайн на изложението.

Под мотото „Window Solutions in Strong Brands“ (Прозоречни решения от силни търговски марки) Профайн Груп  (KBE, Kömmerling и Trocal) ще посрещне партньорите си от цял свят в палата 7.

В Нюрнберг ще се отдаде дължимото на отделните търговски марки, като при това отново ще се акцентира върху неповторимото многообразие на системи в бранша.  Представянето на Профайн ще онагледи общото между тях.

Профайн  ще докаже своята компетентност при системите с висока енергийна ефективност, представяйки силно разширен асортимент при своите високо топлоизолиращи 88 мм системи. Такива се предлагат като стандартно изпълнение от всички марки. Благодарение на разнообразието тук са възможни индивидуални решения за всякакви изисквания.

Общо представяне извън марките

Общите новости за трите търговски марки ще бъдат представени в отделен сектор на щанда на Профайн.

Посетителите ще могат да видят:
– Иновативна презентация в сферите вентилационна техника, изолация, усилвания и оформление на повърхности.
– Представяне на новата високо топлоизолираща врата плъзгане с повдигане „PremiDoor 88“ с дълбочина на вграждане 88 мм.
– Презентация на обширен асортимент от аксесоари.

В отделен сектор ще се намира Центърът за компетентност на Профайн заедно с Академията за партньори с информация за множеството предлагани услуги и свободни работни  места.

Общото за трите търговски марки представяне ще бъде завършено с презентация на множество маркетинг-услуги за клиентите.

В своите отделни сектори марките КВЕ, Kömmerling и Trocal ще представят системни решения, които показват индивидуалните силни страни на всяка марка и с които се отговаря на специалните изисквания на клиентите.

Включени в щандовете на марките ще бъдат и множеството слънцезащитни продукти, като например различните варианти на системата щори „VariNova“.

Обзор на акцентите в представянето

КВЕ: наградени системи
Като гъвкав и надежден партньор КBЕ доказва своята практичност с помощта на иновативните си съчетаващи профили и лесни за обработка сглобки. Така наред с новите продукти е поставен акцент преди всичко върху решения за една по-лесна и по-бърза обработка на профилите КВЕ.

Основен акцент сред множеството представени на изложението вентилационни решения е системата „PremiVent“, разработена заедно с Zehnder Group. Тази система е  многократно награждавана и с приза за иновации на „BAKA“.

„KBE System_88mm Passivhaus“, „Kömmerling 88plus“ в стандартен вариант и „Trocal 88+ AluFusion“.

КВЕ 88 мм система се показва готова за нови приложения.
Наградена със „Solvin Award 2010“ в категорията рециклиране. Тя се предлага като система за входни врати и като вариант за пасивна къща.

Kömmerling: Премиум системи в нови измерения

Търговската марка Kömmerling е с традиции и представя много новости: иновативна 70 мм система със средно уплътнение, разработена за премиум стандарти като Minergie und Minergie-P (швейцарски знак за качество за нови и модернизирани сгради); нова плъзгаща врата „PremiLine“, която с три релси за три подвижни крила прави възможни големи преходните отвори.

Централно място в представянето на Кömmerling заема системното семейство „88+“ в цялата си широта: една високоефективна топлозащитна система, която дори в стандартно изпълнение отговаря на  изискванията за нискоенергийна къща. Тя се изпълнява и във вариантите с алуминиева капачка, AluFusion и „пасивна къща“.

Това позволява едновременно и голяма свобода при намиране на архитектурни решения.

Презентацията на Kömmerling добива завършен облик с представянето на богата експортна програма с много системи, специфични за отделни страни, което доказва голямата международна компетентност на Kömmerling.

TROCAL: „88+” с иновации при цветовото оформление и оформлението на повърхностите

Trocal, пионерът на PVC-прозореца, ще представи широк спектър от технически завършени решения на своето системно семейство „88+“, както и нови пътища за цветово оформление и оформление на повърхностите.

Към новостите в този контекст спадат интелигентни решения за съчетаване и комбиниране с алуминия, както и новият продукт „AluClipPro“ и предложеният за патент елемент за връзка с подпрозоречна дъска „E_Clip 110“ с неговите отлични топлоизолационни качества.

Трокал показва гъвкавост в системата „88+“ и с колона 90°, колона 135° и кръгла колона, както и със съответните лесни за обработка аксесоари като специални усилвания и топлоизолиращи вложки.

За Профайн:
Профайн ГмбХ – International Profile Group – е световен лидер в производството на пластмасови профили за прозорци и врати, известен и със своите решения в сферата на слънцезащитните системи и PVC-плоскостите. Компанията е създадена през 2003 г. чрез обединяване на профилната активност на HT TROPLAST (KBE, KÖMMERLING, TROCAL); неговите сътрудници наброяват 3.200 души, от които 1.800 в Германия. Производственият капацитет е около 450.000 тона – 28 производства в 21 страни.
Производствените звена се намират в Германия, Франция, Италия, Испания, Русия, Украйна, САЩ и Китай. Централата на компанията е в Тройсдорф/ Северен Рейн-Вестфалия.

Вижте също...