Профайн с нова 88 мм премиум система

System 88

Като най-голям изложител на Fensterbau Frontale 2016, системен доставчик на профилните марки КВЕ, Kömmerling и Trocal, Профайн ГмбХ отново посрещна на своя щанд в зала 7 повече от 4 000 партньори от цял свят.

С представянето на значими новости в Нюрнберг, компанията даде заявка за водещ новатор в бранша. Важен акцент в развитието на Профайн е стратегията за платформа от съвместими системи, която ще предложи ценна синергия за клиентите.

88 мм премиум система предлага решения за пасивна къща вече и в стандартен вариант

System 88

Основно място беше отделено на представянето на новата 88 мм премиум система, с която Профайн иска да надгради големия успех на въведената преди две години система 76 мм. Както система 76, насочена към пазарния сегмент с най-голям обем, така и новата премиум система е разработена на една обща за трите марки системна платформа. От юли 2016 г. тя ще е на разположение на производителите като КВЕ 88, Kömmerling 88 и Trocal 88 и ще замени трите съществуващи досега самостоятелни 88 мм системи на отделните марки.

Централно свързващо звено на двете платформи, съответно със 76 мм и 88 мм дълбочини на вграждане, е извънредно високата съвместимост на системите: благодарение на използването на еднакви усилвания, уплътнения, стъклодържатели, свързващи профили, както и опционалното включване на Upgrade-технологиите на Профайн. Това благоприятства рационалната обработка и намалява разходите на производителите за закупуване и складово съхранение на материала.

System 76

Подобно на система 76, новата премиум система 88 със своите около 20 основни геометрии представлява напълно комплектована система, разработена с амбицията да поставя нови мащаби.

Стойности на топлоизолация, които дават нова дефиниция на това понятие

Новата система е 7 камерна, със средно уплътнение и още в стандартния си вариант (с коефициент на топлопреминаване 0,95 W/(m2K) отговаря на изискванията за пасивни къщи.

Особено важно в случая е, че за разлика от други подобни решения, тази стойност се постига със стоманени усилвания при максимални размери на елементите, както при бели, така и при цветни профили.

С допълнителни изолационни вложки може да се постигне коефициент на топлопреминаване до 0,88 W/(m2K). Освен това могат да бъдат използвани профили по технологията proEnergyTec за още по-добра топлоизолация.

Стабилната конструкция на профилите позволява използването на тройни стъклопакети с дебелина до 56 мм. Системата има също отлични звукоизолационни стойности до 48dB /категория на звукоизолация 5/.

Трябва да се подчертае и изключително високата стабилност на системата, която прави възможни извънредно големи стъклени повърхности. Наред с допълнителния приток на топлина и светлина, се предлага предимството за реализиране на прозоречни дизайни за архитектурно уникални сгради.

Профилите от система 88 мм се предлагат освен в бял цвят и фолирани в 88 декора – едностранно и двустранно. С това възможностите за цветово оформление не се изчерпват. КВЕ 88, Kömmerling 88 Trocal 88 се предлагат комбинирани в три варианта с алуминий: алуминиева капачка AluClip, алуминиева функционална капачка AluClip Pro и допълнително алуминиево крило AddOn.

Естествено Профайн разработи и система за врати с 88 мм дълбочина на вграждане. Тя се отличава също така с превъзходна топлоизолация, голямо разнообразие и възможност за интегриране на противовзломни механизми.

System 88System 88

Може да харесате още...