Професионално оборудване от Soudal

Soudal

За професионалното изпълнение при монтажа на врати и прозорци е необходима комбинация от няколко елемента: професионалист, който осъзнава важността на своята професия и влиянието ѝ върху живота и комфорта на хората, пяна и уплътнители с най-високо качество, а също така и подходящи инструменти за тяхното нанасяне.

Soudal предлага собствена серия от пистолети за пяна и силикони, покриващи нуждите както на професионалистите, така и на хоби майсторите. Освен бюджетните варианти от серията Compact, едни от най-предпочитаните пистолети за полагане на пяна е тефлоновият пистолет на Soudal. Той има много добра репутация поради своята надеждност и високо качество. Тефлоновият пистолет разполага с няколко много полезни подобрения, оценени от монтажниците на прозорци: нов винт за регулиране, тефлонов (PTFE) клапан в резбованото гнездо за аерозолния флакон и тефлонова обшивка, която помага пистолетът да се запази чист. За да осигурим продукт с най-високо качество, всеки пистолет е тестван незабавно след производството и всяка серия пистолети, която е преминала производствените тестове, има гравиран уникален код на цевта. Новият бял тефлонов клапан елиминира запушванията и течовете, а тефлоновата  повърхност на гнездото не изисква почистване в случай на инцидентно замърсяване от пяна. След втвърдяване пяната се премахва лесно, без употребата на инструменти или почистващи течности.

Soudal

Същото качество и надеждност Soudal предлага и за пистолети за силикон и уплътнители. От цялата гама специално внимание следва да се обърне на високопроизводителния пистолет за силикон за разфасовки до 310 мл, чийто метален корпус и здравина позволяват дълготрайното му използване, независимо от плътността на полагания уплътнител, както и на пистолета за продукти, опаковани в мека опаковка  до 600 мл. За да се запознаят с качествата му и начините му на ползване, Soudal разработи специална серия от клипове, помагащи на начинаещи монтажници.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...