Profine на BAU 2019

На изложението BAU 2019 в Мюнхен, Рrofine, производителят на марките KBE, Kömmerling и Trocal, се представя в зала B4, щанд 528. Презентацията на фирмата е  фокусирана върху най-актуалните решения като достъп без прагове, както и последните иновации в плъзгащите се системи.

Например, с PremiPlan Plus, немската компания представя ексклузивна прагова система за максимален достъп и високо ниво на комфорт, която се инсталира на кота нула. PremiPlan Plus не е просто праг, а цялостна система, разработена в сътрудничество с производители на други строителни продукти. Още преди официалното си пускане на пазара, иновативната система бе носител на наградата pro-K 2018 в категорията на домашни инсталации и технологии.

Плъзгащите системи също са в крак с тенденциите. Представен е и новият продукт на компанията PremiSlide 76 – компактна, ефективна и гъвкава плъзгаща система. Тя е базирана на 76-мм платформа с двойно уплътнение от доставчика на системата и по този начин осигурява на производителя сам по себе си висока степен на съвместимост.

Като допълнителен акцент на изложението, компанията представя още и широка гама от услуги за архитекти, жилищни асоциации и производители. Обхватът на консултантските услуги включва планиране, оферти за търгове, монтаж и процедури за одобрение на място.

Може да харесате още...