Profine пуска универсална плъзгаща система PremiSlide 76

Profine пуска на пазара системата плъзгане PremiSlide 76 през март 2018.

PremiSlide 76 е една многообразна система за производство на плъзгащи се прозорци и врати. Тъй като е базирана на платформата на Система 76 с две уплътнения, тя предлага висока степен на съвместимост. Техническите характеристики са на най-високо ниво. В класа продукти „плъзгащи системи” коефициентът на топлопреминаване Uf до 1,4 W/(m²K) в стандартния вариант е най-добрият.

Тази система плъзгане бе разработена в сътрудничество със Siegenia. Клиентите на Профайн могат да получават ексклузивно обкова Eco Slide за изработка на съответните елементи плъзгане.

От март 2018 г. PremiSlide 76 е на разположение във вариантите бяло и фолирано.

Търговските представители ще Ви окажат подкрепа с техническа документация. Използвайте времето до излизането на пазара, за да разширите Вашия продуктов асортимент с PremiSlide 76.

В допълнение към класическия бял цвят, широката гама от дървени ламинати и метални цветни фолиа от Profine предлагат и индивидуален цветен дизайн. Вариантът с алуминиева капачка AluClip ще бъде представен на търговския панаир Fensterbau Frontale през март 2018 г.

Новата система плъзгане PremiSlide е разработена и ще бъде достъпна за клиентите на трите марки на концерна „Профайн“ – КБЕ, Кьомерлинг и Трокал.

Може да харесате още...