Прохлада и комфорт на покрива – с гаранция от покривни прозорци и щори Велукс

През горещите летни месеци, в мансардните жилища под покрива, само едни прозорци ви дават цялостна система от щори и сенници, за да си осигурите прохлада и комфорт: покривните прозорци Велукс. Плътни затъмнителни щори, външни сенници, соларни ролетни щори, интериорни плисирани щори и други, с повече от 130 десени – всички слънцезащитни продукти Велукс са с максимално дълъг живот и запазват своя блясък дълги години. Велукс Ви дава и 3 години гаранция, а до края на юни ще получите 10% отстъпка за всички щори и сенници!

Затъмнителни щори за пълна тъмнина
Само едни щори ви гарантират абсолютно затъмняване на стаята: затъмнителните щори Велукс. Дори гърбовете на страничните релси на нашите щори са боядисани в черно и изключват всякакво отражение. Добавили сме и черни уплътнения между касата на прозореца и страничните релси на щорите, така че щорите прилягат плътно и остават стаята напълно затъмнена. Следобедният сън на децата ще бъде необезпокояван дори в най-горещата част на деня!

Външен сенник за лятна прохлада
Всеизвестно е, че само външно разположените ролетни щори и сенници могат да предпазят от твърде много топлина, тъй като само те спират силната слънчевата светлина преди тя да достигне стъклопакета на прозореца и така да нагрее въздуха в помещението. Сенникът Велукс се поставя лесно от външната част на прозореца, като монтажът става вътре в помещението. При прибиране, сенникът остава под алуминиевата обшивка на прозореца, като по този начин той е запазен от атмосферните условия и е дискретно прикрит. Външните сенници спират около 80-90% от силните слънчеви лъчи. Въпреки това пропускат достатъчно светлина в жилището, тъй като са изработени от мрежа от фибростъкло с полимерно покритие – високотехнологичен, устойчив на метеорологични условия материал. Сенниците могат да бъдат управлявани ръчно или с дистанционно управление, като задвижването става чрез електромотор. В ръчен или електрически вариант, сенникът Велукс спира голяма част от слънчевата топлина, но продължава да пропуска светлината в помещението, като го поддържа хладно и светло в летните жеги.

Вътрешни щори в повече от 130 цвята!
Щорите Велукс дават много разнообразни възможности за регулиране, тониране или омекотяване на светлината в помещението. Ролетните щори Велукс са перфектни за тониране на слънчевите лъчи без да затъмняват напълно. Изработени са от 100% полупрозрачен полиестер, с покритие, така че може да бъде почиствана с влажна кърпа. Монтират се за минути, благодарение на патентованата система на Велукс Pick&Click. Покривните прозорци Велукс имат предварително поставени конзоли, в които щорите се поставят – един клик и Вашите щори са готови за използване!

Други вътрешни щори с най много възможности за регулиране на посоката и количеството на светлината са венецианските щори Велукс. Те също са лесни за монтаж и перфектно пасват на Велукс прозорците. Конструирани са така, че нямат висящи корди. Налични са в различни 9 цвята на ламелите, за да ги съчетаете с всеки интериор. Венецианските щори са част от новата програма с уникален дизайн Велукс „slim line“. Страничните и горни релси на щорите Велукс са максимално тънки, така че когато щорите са вдигнати, в стаята навлиза повече светлина.

Плисираните щори Велукс са уникален продукт, който добавя елегантен, декоративен завършек на стаята. Те се позиционират по желание – щората се движи свободно нагоре-надолу по прозореца, тъй като горният и долният и край не са фиксирани. Плисираните щори омекотяват светлината и са налични в много различни цветове и десени, които може да използвате за модерни акценти в оформянето на интериора. Плисираните щори могат да се поставят заедно с други щори на един и същи прозорец – например да поставите плисирана щора и затъмнителна щора заедно, за да имате и меко тонирана светлина, когато сте будни, и плътно затъмнение, когато решите да си почивате.

Сигурна защита от натрапници с ролетен комарник
Ролетният комарник Велукс се предлага за всички модели и размери покривни прозорци Велукс. Лесен е за монтаж и работа и не изисква излизане на покрива. Страничните водачи и гумените уплътнения държат мрежата опъната за максимална ефективност, така че спокойно може да оставите прозорците отворени през всички летни вечери.

Разгледайте и всички други слънцезащитни продукти Велукс на www.velux.bg.

До края на юни всички щори и сенници ВЕЛУКС ще може да закупите с 10% отстъпка.

ВЕЛУКС България ЕООД
ул. Пелистер 6, кв. Павлово
София 1618
тел. 02/ 955 99 30