Произвеждащи енергия сенници

RaffSun

Освен вече познатите продукти, Reflexa би искала да представи два нови продукта и техните предимства на водещия световен търговски панаир за ролетни щори, врати, порти и слънцезащитни системи R+T, който по план трябва да се проведе от 21 до 25 февруари 2022 г. в Щутгарт.

Фокусът е насочен към системата за засенчване RaffSun: соларните ламели се използват за засенчване на прозорци и същевременно генерират постоянен ток. От друга страна, компанията планира да представи новия дистанционер Typ RF, който позволява монтаж на направляващата релса върху дистанционера без инструменти. Освен това разстоянието между водещата релса и монтажната основа също може да се регулира и без инструменти.

RaffSun

“За нас R+T е най-важната платформа за представяне на нашите иновации, новости и изделия. Като немски производител на слънцезащитни продукти, ние се чувстваме много свързани с R+T. Участието във водещото световно търговско изложение е нещо естествено за нас“, казва управляващият директор Мириам Албрехт. Освен това човек очаква с нетърпение личния обмен по актуални теми в индустрията, както и новите продукти и услуги.

Снимки – Reflexa.

Може да харесате още...