Промоция, точно когато Ви е най-необходима!

Най-накрая, слънцето и светлината замениха месеците на студ и мрак. Но колкото и да сме копнели за топлината, ярката слънчева светлина и късите, горещи летни нощи може да се превърнат в огромно предизвикателство.

Изобилната дневна светлина е жизнено необходима за комфорта в помещението, но в същото време е много важно да предпазим стаята от прегряване.

През лятото в България температурите нерядко надхвърлят 35 градуса на сянка, което изправя пред голямо изпитание климатичните системи на сградите. Особено важно е наличието на подходящи слънцезащитни аксесоари на подпокривния етаж, където нагряването е най-силно.

Ние от ВЕЛУКС сме наясно с това, понеже вече 70 години ВЕЛУКС произвежда покривни прозорци и се грижи за комфорта на обитателите през всички сезони.

Топлинен щит през лятото

Най-ефективни против прегряване са външните аксесоари – сенници и външни ролетни шори.

Външна ролетна щора ВЕЛУКС е най-вискоя клас продукт на пазара, пригоден за многостепенна защита на покривния прозорец ВЕЛУКС.

Тя предлага шест защитни функции в едно. Този тип щора не допуска лятната жега, позволява да се пести енергия през зимата, защитава стъклото на прозореца от повреди и счупване, намалява шума, контролира достъпа на светлина и осигурява безопасността и неприкосновеността на личния живот.

От тази година външна ролетна щора ВЕЛУКС е с нов дизайн, отличен с престижни награди iF design, Red Dot Design award.

1800 производителя и дизайнери от 58 страни представят общо 4515 продукта за годишните номинации. Външната ролетна щора ВЕЛУКС получи приза „red dot honourable mention“.

Соларните и електрически варианти на външните ролетни щори ВЕЛУКС са задвижвани от най-съвременна технология на радио вълни IO-homecontrol ®.

Намаляването на топлината, която идва от директното слънчево греене при спусната външна ролетна щора ВЕЛУКС е до 95%.

Друг ефективен и далеч по-достъпен като цена продукт е външният сенник ВЕЛУКС.

Той представлява мрежа от фибростъкло, която при отваряне на прозореца се закача на кукички в долния край на крилото и по този начин се разпъва върху стъклопакета. Външният сенник намалява топлината, която идва от директното слънчево греене между 80-90% в зависимост от оплетката.

Предимството на сенника е, че не блокира гледката навън. Предлага се както в ръчен, така и в електрически и соларен вариант.

Затъмнителни означава пълна тъмнина!
Освен външните ролетни щори ВЕЛУКС, само още само един модел Ви гарантира абсолютно затъмняване на стаята: затъмнителните щори ВЕЛУКС. За да ги наречем „затъмнителни“, щорите трябва да правят стаята ви напълно тъмна. Тестваме пълното затъмняване, постигано със затъмнителните щори на ВЕЛУКС спуснати до долу, като ги облъчваме с хиляди-ватова светлина. Дори гърбовете на страничните релси на нашите щори са боядисани в черно и изключват всякакво отражение. Като последни щрихи сме добавили и черни уплътнения между касата на прозореца и страничните релси на щорите. Освен че спомагат щорите да прилягат по-добре, тези уплътнения елиминират всички отражения.

Затъмнителните щори ВЕЛУКС са идеалното решение за спални. С допълнително отразително покритие отвън, с релси отстрани, те не пропускат дори един слънчев лъч да обезпокоява съня Ви.

Предлагат се в 40 цвята, които запазват своя блясък дълги години.

Инженерите от ВЕЛУКС, заедно с Карим Рашид, създадоха дизайнерска колекция от 8 нови десена затъмнителни щори. През декември 2011, колекцията бе отличена с най-старата и престижна награда за дизайн в света – GOOD DESIGNTM. Критериите, по които са отличени най-добрите в света от различните категории са иновативност, продуктова концепция и оригиналност.

Термо щори ВЕЛУКС – 3 в 1
Термо щора ВЕЛУКС е един продукт, в който се съчетават три важни свойства – контрол на светлината, контрол на топлината и декорация.

Контрол на светлината
Добрият климат в помещенията, придружен от голямо количество дневна светлина, е от съществено значение за нашето здраве и общо благосъстояние. Въпреки всичко директната слънчева светлина може да предизвиква отблясъци на монитора или телевизора, както и да смути съня рано сутрин. Ефективният контрол на светлината е задължителен за помещенията за сън и работа. С термо щора FHC от ВЕЛУКС сами преценявате кога и колко светлина Ви е необходима.

Контрол на енергийните разходи
В България има четири ясно изразени сезона. През студените зимни дни топлината в стаята е ценна, а през лятото целта е да охладим помещението. Термо щора ВЕЛУКС е еднакво ефективна през зимата и лятото. Благодарение на уникалната си структура, тип „пчелна пита”, с алуминиево покритие отвътре FHC е ефикасен терморегулатор на загубите и приходите на топлина.

Декорация
От изключителна важност за щорите и интериорните продукти е овен с практичност, те да се отличават и с елегантен външен вид. Термо щори ВЕЛУКС се предлага в девет елегантни цвята и е единствената по рода си на пазара, специално предназначена за покривни прозорци ВЕЛУКС. С подвижната си долна и горна релса, щорите могат да бъдат позиционирани в различни части на покривния прозорец, както и изцяло да затъмнят помещението.

Проветрение без насекоми
Свеж въздух – без насекоми! С комарник ВЕЛУКС можете да държите прозорците отворени, без да имате притеснение, че може да влезe някое насекомо. Отлично решение с прозрачна мрежа и тънък алуминиев профил! ВЕЛУКС комарник е приспособим към всички покривни прозорци ВЕЛУКС. Лесен е за инсталиране и е удобен за работа. Комарникът може също да бъде комбиниран с щори ВЕЛУКС.

Монтажът също е важна част от качествата на всяко изделие. Покривните прозорци на ВЕЛУКС идват с предварително поставени държачи за щори. Системата за монтаж на ВЕЛУКС се нарича Pick&Click! ® – а именно, изберете и поставете! Монтажът на щорите е всъщност само поставянето им в държачите – става за броени минути.

От 14 май до 30 юни ВЕЛУКС предлага всички вътрешни и външни щори и сенници с 10% отстъпка. Без лотарии, без точки и скрити условия! Просто получавате вашата отстъпка в момента на покупката!

Поръчка и покупка на щори и сенници ВЕЛУКС можете да направите във всички големи строителни вериги, складове и магазини в цялата страна. В много от магазините са налични и мостри на всички материи и цветове щори и сенници, заедно с демонстрационен щанд на продуктите в реален вид. Така най-лесно можете да изберете подходящия за Вас.

Може да харесате още...