Прозорци с двойно отваряне от Blair

Blair

Прозорците от системата BDS (Blair’s Double Swing) на великобританската компания Blair са идеалното решение за проекти, при които се изисква особено внимание към фасадата на сградата. Този високопроизводителен прозорец първоначално е проектиран и патентован от Дейвид Маршал през 1983 г. и е признат в цялата индустрия със своите уникални характеристики, които съчетават традиционна естетика с модерна функционалност и технологии.

Blair

BDS е идеалното решение за архитекти и дизайнери, където се изисква особено внимание към фасадата. Въпреки че поддържа историческия облик на сградата, системата предлага безопасно почистване, висока сигурност при пожар и отговаря на нормите за енергийна ефективност в рамките на днешните строги строителни стандарти. Вече повече от 35 години BDS се използва в Обединеното кралство, за да реши проблема с традиционния външен вид спрямо съвременните високоефективни методи на строителство.

Blair

BDS е тестван по най-високите стандарти и е напълно сертифициран за устойчивост на въздух и вода, отговаря и на критериите за сигурност по дизайн както за стандартни, така и за противопожарни версии. Дори с превъзходните си показатели, благодарение на съвременните производствени методи, BDS предлага икономично решение във връзка с традиционните прозорци. Всички прозорци на Blairs са снабдени стандартно с енергоефективно остъкляване от Saveheat и имат ниво на сигурност, сертифицирано с PAS24.

За повече информация: Blairs

Може да харесате още...