Прозоречни системи за пасивни къщи

MasterLine

Aluminium MasterLine 8 е висококачествена прозоречна система на компания Reynaer, която свързва безброй опции за дизайн с най-добрата производителност в съответния клас и ненадмината скорост на производство. За да отговори на нуждите на всеки проект, това следващо поколение алуминиеви прозорци се предлага в три нива на изолация.

MasterLine 8 е идеалното решение както за високо изолирани, така и за нискоенергийни и дори пасивни строителни проекти. Вариантът с функционален дизайн предлага лесно свързване между тънките рамки на MasterLine 8 и други серии профили, като например плъзгащи се елементи и профили за окачени фасади.

Системата Crafted for Masters облекчава работата на всички професионалисти благодарение на опростения производствен процес – от скицата до монтажа.

MasterLine

Прозоречните системи са подходящи за жилищни, търговски, корпоративни сгради. Те имат водонепроницаемост 1200 Pa, въздухонепроницаемост 600 Pa, с намаление на загубите на въздух с 80% под максималния клас 4 и отлични топлинни стойности. При прозорци с възможност за завъртане теглото на стъклото стига до 200 кг.

MasterLine 8 разполага с 3 различни нива на изолация за високо изолирани, нискоенергийни и дори пасивни къщи. Тези различни нива се постигат чрез интегриране на нови и интелигентни материали.

Снимки: Reynaer

Може да харесате още...