Прозорец Designo R8 с висока ос

Designo R8

Продуктите Roto могат да бъдат открити в над 500 милиона фасади и прозорци в цял свят – и това не е случайност.

Компанията работи с eдни от най-утвърдените имена в бранша.

Продуктите с марка Roto и брандирани със знака „German made“ отговарят на най-високо немско качество. Произведени от първокласни материали и технологии, те се характеризират с трайност, устойчивост на износване и тествани в съответствие със стандартите на DIN. Затова и Roto дават най-голямата гаранция за покривни прозорци – 15 години.

Всички покривни прозорци Roto притежават поне трети клас на безопасност, което е потвърдено от редица тестове, а стъклопакетите им са допълнително подсилени. Roto е прозорецът с най-добра топлопроводимост в света – Uw=0.80 W/m²K, а модел R4 е единственият прозорец със средна ос на въртене, който се предлага с 3-точково заключване и Uw=1.3W/m²K.

Designo R8

Предимства:

– С изобретяването на покривния прозорец с горна ос, Roto поставя началото на стандарт, който е валиден и до днес. Принципът на Roto с точка на въртене в най-горната част и работата с една ръка в долната част е синоним на повече свобода и удобство. Тази технология с новаторски механизъм на отваряне позволява, когато прозорецът е отворен, крилото да се отваря напълно навън. Това дава свободен достъп и широк поглед навън, дори в изправно положение и гарантира неограничена гледка.

– Продуктите с марка Roto и брандирани със знака „Made in Germany“ отговарят на най-високо немско качество и имат най-голямата гаранция за покривни прозорци – 15 години.

– Подобрена сигурност с помощта на четири точкова заключваща система.

– Рамката на прозореца може да бъде отворена директно на 45°, което улеснява свободния достъп до прозореца и осигурява максимално място за свобода на движение.

– Възможност за тройно изолиращ стъклопакет Roto BlueTec Plus, което прави прозореца с най-добрия коефициент на топлопредаване в света – Uw 0,80 W/m²K.

– Aнтрацит-металик боя със специален ефект, който се вписва хармонично с всеки цвят покривно покритие.

– С гъвкава, двукомпонентна, предварително монтирана по периметъра изолационна лента (WD), която подобрява изолационните качества на прозореца с 15%.

–  Приложение: при наклон на покрива от 15° до 65°.

Покривен прозорец Designo R8 с висока ос. Достижима перфектност – 100% дизайн на Roto.

Designo R8

Модерен

Roto Designo R8 е нова линия прозорци от висок клас: уникален дизайн, модерна цветова гама (антрацитен металик) и най-високо ниво на функционалност, дължаща се на система за двойно отваряне, контролирана от една ръкохватка поставена, както при всички модели Roto, в долната част на прозореца. Ергономичната форма на R8 позволява пълна интеграция на прозореца към покрива, усилената му конструкция го прави приложим за по-големи размери. Фабрично монтиран топлоизолиращ блок и пароизолиращ филм, поставен около рамката осигурява плътно прилягане във всички важни места.

Designo R8

Енергоспестяващ

През последните години темата за енергийноефективното строителство е все по-широко застъпена. В отговор на това, Roto като професионална марка за покривни прозорци, обръща поглед в бъдещето по отношение на енергийна ефективност и методите за пасивно жилищно строителство. Roto Designo R8 е симбиоза между функционалност и завладяващ дизайн. Благодарение на технологични решения, патентовани от Roto, коефициентът на топлопредаване на модел R8 е със стойности, достигащи Uw=0.84W/m²K при изполване на троен стъклопакет с коефициент Ug=0.5 W/m²K.

Designo R8

Функционален

Прозорецът Designo R8 с висока ос има две системи на отваряне, контролирани от една ръкохватка. Касата на прозореца е поставена, така че да осигурява безопасен и удобен достъп до отворения прозорец. Благодарение на новаторски механизъм на отваряне, разработен от Roto, с поставена  в горната част ос, прозорецът осигурява ефикасна вентилация и прави възможно гледането през прозореца докато стоим изправени. Безопасността е осигурена от автоматично заключване в положение за миене.

Благодарение на интензивното си развитие Roto Designo предлага солидна  мултифункционална ръкохватка като допълнителен акцент. С ергономичен дизайн, механизмът за позициониране е особено удобен и безопасен при работа – усещането за Roto качество ви завладява със завъртането на ръката ви.

Designo R8 NE

Покривен прозорец с горна ос с предварително монтирана изолационна лента като стандарт и троен изолиращ стъклопакет.

Designo R8

Как да комбинираме максимална  топлоизолация с неостаряващ дизайн и изключително удобство?

Благодарение на високотехнологичната  конструкция с предварително монтираната изолационна лента и тройния изолиращ стъклопакет, Designo R8 NE е най-добрият енергийно ефективен покривен прозорец, необходим за ниско енергийно строителство и пасивни сгради. Чисто визуално, класическият му дизайн с покритие на касите в елегантен антрацит металик и почти незабележимото му интегриране в покрива, създава отлично впечатление.

Може да харесате още...