Прозорци на Deceuninck в ново луксозно студентско общежитие в Лондон

Прозорци на Deceuninck с двустранно отваряне са инсталирани в модерно студентско общежитие в Лондон. Строителната компания Dempsey Dyer инсталира 1100 прозореца в комплекса Woodward Buildings за Imperial College London. Комплексът, в който ще живеят 590 студенти, се състои от няколко високи сгради, включително 19-етажна кула с алуминиева фасада.

Тъй като прозорците са инсталирани във високи сгради, те трябва да бъдат достатъчно здрави, за да издържат на повишено налягане на вятър и дъжд. Серията 2500 Tilt and Turn напълно отговаря на тези изисквания с пропускливост на въздуха от клас 4 , водоустойчивост клас 8А и клас А5 2000Pa експозиция. Прозорците също така имат ниски U-стойности от 1,5 и G-стойности от 0,27, за да се предотврати прегряване в сградата.

Акустиката в такива сгради също е важна, поради което техническият екип на Deceuninck в тясно сътрудничество с Dempsey Dyer разработи прозорци със седем различни нива на акустика, вариращи от RW34db до RW43db.

Прозорците на Deceuninck са идеални за високи учебни сгради, защото могат да бъдат заключени в режим на накланяне за допълнителна безопасност и да бъдат отключени от екипите за поддръжка, когато се изисква почистване.

Прозорците са боядисани в цвят „метално сиво“, за да съответстват на цвета на алуминия. Системата за довършителни цветове Decoroc на Deceuninck е с микро разпръскване за изключително трайно, лесно за почистване матово покритие и е с 10-годишна гаранция.

Може да харесате още...