PVC Spray Cleaner – почистващ спрей за PVC повърхности

Soudal

Един от най-нужните, но същевременно и най-трудно откриваемите продукти е качественият препарат за отстраняване на петна и замърсявания по PVC дограма и повърхности. Поради спецификата и естеството на тези повърхности, не всеки почистващ агент е подходящ за употреба, тъй като може да ги увреди. Soudal е компания, която е посветила част от разработките си в тази насока, а експертността и иновациите са гарантирани от собствен завод в Белгия, където се произвеждат единствено широка гама от технически спрейове. От там идва и PVC Spray Cleaner – почистващ спрей.

Soudal

Продуктът е в професионална аерозолна разфасовка от 750 мл, количество достатъчно да се обработят и почистят големи площи от PVC или твърди пластмасови повърхности. PVC Spray Cleaner е много ефективен и бързо действащ препарат с разтворители, който е готов за употреба  и няма нужда от отмиване след като е нанесен на повърхността. Той с лекота отстранява напластена мръсотия, мазнини, невтвърдени уплътнители, следи от маркери или химикали. Подходящ е и за почистване то на градински пластмасови мебели. Поради това, че се ползва най-често в затворени помещения на жилищни или офис сгради, към PVC Spray Cleaner е добавен и аромат, който да не причинява дискомфорт и нарушаване на ежедневният ритъм в офиса или уюта в дома. Продуктът е в аерозолна опаковка, която не е избрана случайно. Докато много от почистващите препарати са под формата на течности и е необходимо тяхното нанасяне с гъба или кърпа, аерозолът елиминира това – PVC Spray Cleaner може да бъде нанасян дори на много трудно достъпни места и замърсяванията да бъдат отстранявани за секунди, възвращайки техния първоначален вид и добавяйки им блясък.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...