Quickslide взе златно отличие за качество

Quickslide

Производителят на врати и прозорци от Западен Йоркшир, Quickslide, е удостоен със златна сертификационна марка CMS от CENSolutions – най-реномираният сертифициращ орган на продукти в Обединеното кралство за сектора. Това е шестата година, в която Quickslide получава сертификат Gold level, постижение, което илюстрира постоянния ангажимент на компанията към качеството и производствените процеси.

Златната сертификационна марка CMS представлява най-високото ниво на одобрение от CENSolutions, която проверява Quickslide два пъти годишно, за да оцени стандарта на нейните продукти и работата на системите и процедурите.

Според последната инспекция Quickslide е постигнал най-добрата си оценка до момента –  100% за алуминиеви прозорци и врати, 96% за PVC и 98% за стъклопакети.

Прозорците и вратите на Quickslide се тестват ежегодно за съответствие със стандарта за повишена сигурност PAS 24: 2016, както и за стандарта BS 6375 за метеорологични характеристики. Производствените процеси подлежат също на външна проверка от ER Certification, за да се гарантира, че производителят отговаря на необходимите критерии за изпитване и производство.

Може да харесате още...