Работете 3 пъти по-бързо с монтажна пяна Ultra Fast 70

селена

Защото, нали: “колкото повече, толкова повече“. В случая на монтажната пяна Ultra Fast 70 до 40% повече от всички останали пени* – цели 70 литра добив на материал от флакона.

селенаFast&Pro продуктите на Tytan Professional се отличават с характеристиките си за бързо и ефективно строителство, но сред тях се откроява монтажна пяна Ultra Fast 70, която хиляди монтажници в страните от Европейския съюз използват ежедневно при строително-монтажните работи на врати и прозорци в сградите.

Ползите са в ниските разходи

С нарастването на разходите за квалифициран и качествен труд статистиката показва, че е възможно да се спестят до 30% от разходите, ако бъде използвана именно Ultra Fast 70. Това се постига чрез намаляване на времето за инсталиранe и то с драстични темпове.

Ultra Fast 70 е правилният избор за професионалистите, които се нуждаят от икономично, спестяващо време решение, което осигурява по-лесно и бързо приложение, високо качество и дълготрайност на крайния резултат.

Влизате и излизате от обекта за… 60 секунди?

Не, не е чак толкова бързо, като във филма. Но все пак – пяната е готова за изрязване само след 10 минути след нанасяне около дограмата – 50% по-кратко време от стандартните продукти на пазара.

селена

След 90 минути на полагане пяната достига пълно изсъхване и стягане, което позволява следващата обработка с мазилка, боя, акрил или силикон.

селена

Пяната раздува незначително след полагане. Предотвратява се по този начин деформацията на рамките на вратите и прозорците, благодарение на намаленото раздуване и на продуктовата рецепта с ниско налягане. Пяната Ultra Fast е устойчива на гъбички и плесени. Издържа на ниски температури (-60°C), както и на високи (+100°C).

Не сте сигурни и винаги проверявате преди да се доверите?

Заявете безплатна мостра, валидна за фирми-професионалисти в строителството.

Техническа спецификация
Цвят Жълт
Температура на прилагане от +5°C до +30°C
Температура на флакона от +10°C до +30°C
Вторична експанзия 30-50%
Първоначално стягане ≤ 3 минути (при: +23°C/50% RH)
Време за изрязване ≤ 10 минути (при: +23°C/50% RH)
Време за пълно стягане след 1,5 часа (при: +23°C/50% RH)
Пространствена стабилност ≤ 2%
Коефициент на топлопроводимост ≤ 0,036 W/mK
*Параметрите са измерени при стандартни условия +23°C и 50% RH

*установено, чрез продуктови тестове, проведени в контролирана среда.

За повече информация – Селена България.

Може да харесате още...