Различен продукт, без аналог на българския пазар!

Pirnar

Престижните входни врати Pirnar, спечелили множество призове, са за любителите на комфорта, които ценят съвършенството и желаят да направят най-доброто първо впечатление.

Иновативният и признат дизайн на входните врати Pirnar привлича вниманието както на собствениците, така и на посетителите на дома. С елегантно скрити дръжки, скрит четец за пръстови отпечатъци, вълшебно нощно осветление и красиви ръчно изработени гладки повърхности, всяка врата е шедьовър сама по себе си.

Pirnar

Луксозните входни врати Pirnar са ръчно изработени, перфектно оформени и безупречно изработени. Докоснете ли се до врата Pirnar ще почувствате внимателно подбрани качествени материали, прецизна изработка и опит на стари майстори – занаятчии във всеки детайл.

Най-добрите врати на Pirnar са носители на престижни международни награди в продължение на много години, включително носител на немската награда за дизайн / German Design Award Winner/ и Red Dot, за изключителни и пионерски постижения в областта на дизайна.

Pirnar

Всичко започва като семеен занаят. Семейство Пирнар създава своя занаятчийски цех през 1968 г. Днес са бързо развиваща се семейна компания с почти 200 служители и високо развита мрежа по целия свят. „Освен качествени врати, ние искаме да творим шедьоври“, казва собственикът и изпълнителен директор Роман Пирнар.

Pirnar

Вратите Pirnar се предлагат в три ексклузивни серии:

Серия Pirnar Optimum

Серията Pirnar Optimum са впечатляващи, технологично усъвършенствани алуминиеви врати, предлагащи изключителен дизайн и отлични изолационни качества. В тази серия са достигнати нива на топлоизолация до 0,65 W/(м2К) при дебелина на алуминиевия профил от 85мм. Врата Optimum® е за най-модерните къщи и най-претенциозните почитатели на съвършенството.

Серия Pirnar Premium

Серията Pirnar Premium преминава във високия клас врати, произвеждани от фамилната компания. Premium® врати предлагат изолационни качества с коефициент на топлоизолация достигащ до 0,61W/(m2K). Това е врата, която не може да остане незабелязана. Вратите от серията Premium® се предлагат, както в най-модерен и иновативен дизайн, така и с класическа визия. Подходящи за всеки дом, вратите от тази серия ще завършат по един впечатляващ начин всичко, в което сте вложили любов и усилия!

Серия Pirnar Ultimum

Серията Pirnar Ultimum са истински шедьоври, синоним на съвършенство. Тези алуминиеви врати притежават ексклузивен дизайн и предлагат непобедими изолационни качества (от 0.54 W/m2K). Врата Ultimum® Pure е за най-изключителните къщи и най-безкомпромисните почитатели на съвършенството. Врата, която прилича на произведение на изкуството, а всички елементи в нея са потопени в единна равномерност без ненужни ръбове и рамки.

Pirnar

Входни врати Pirnar са вече и в България, ексклузивно представени от Солид 55!

Вижте повече в шоурума на Солид 55 или в сайта на компанията – www.solid55.com.

Може да харесате още...