Разширена продуктова гама със слънцезащитни системи Selt

Постоянно променящата се архитектура и високите очаквания на клиентите налагат все по-голяма креативност в предлагането на готови решения. Вента Груп е компания, която разширява своята продуктова гама, като прибавя още един международно признат бранд в своето портфолио. Наред с висококачествените облицовъчни материали за окачени вентилируеми фасади на водещи европейски компании, с които работи от години на пазара, Вента Груп предлага и иновативните слънцезащитни системи Selt, които дават индивидуални решения за всеки тип фасада и придават модерен и съвременен вид на всяка сграда.

SELTSELTSELT

Пасивните сгради стават все по-популярни, но в комбинация с тенденцията за увеличаване на остъклените повърхности се появяват проблеми, свързани с прекомерното потребление на енергия. Загубите на топлина през зимата и нежелано високите температури през лятото, допринасят за увеличаване разходите за отопление и климатизация, а също така водят и до трудности в поддържането на топлинния комфорт и осигуряването на оптимален микроклимат в интериора. Това е важен въпрос, които трабва да бъде взет под внимание още при етапа на проектиране на сградите, за да се избере и планира подходящата слънцезащитна система в зависимост от предвидените функции, които трябва да изпълнява. Ефективността на системата се променя в зависимост от начина й на употреба – вътрешна или външна система за монтиране.

SELTSELT

Предимството на външните системи е, че те отразяват и разпръскват 80-90% от ултравиолетовите лъчи и радиацията и по този начин остават навън. Благодарение на това, по естествен начин защитават интериора от прегряване, като в същото време се ограничава използването на климатик и се понижават разходите за издръжка на сградата.

SELT

Инсталирането на системи за вътрешна защита от слънцето подобрява предимно визуалния комфорт на стаята и помага при получаването на подходящ баланс между слънце и сянка, без значително да оказва влияние върху намаляване на температурата в помещението.

SELT

Selt предлагат многобройни решения и широка гама слънцезащитни системи, които правят управлението на слънчевата енергия по-ефективна, като едновременно с това отговарят на изискванията и на най-взискателните клиенти. Техните продукти, освен че са чудесно допълнение към архитектурата на всяка сградата, са с гарантирано качество, отговарящо на европейските стандарти и всички компоненти, използвани в производствения процес са трайни и устойчиви на атмосферните условия. Възможността да се добави метеорологичен сензор и електрозадвижване допълнително увеличава функциалността на системата.

SELT

Със своите над 35 години доказан опит в производството на слънцезащитни системи, Selt са с утвърдени позиции в цял свят и заемат голям пазарен дял в страни, като Германия, Австрия, Белгия, Швейцария, Дания, Великобритания, Франция и др.

SELT

Вента Груп ясно осъзнава нуждата на клиентите да получават само и единствено продукти от най-високо качество, и приема огромното предизвикателство да предложи на българския пазар именно това.

Може да харесате още...