RC-3 сертифицирани алуминиеви входни врати от Oknoplast

Марката Aluhaus на Oknoplast подобрява защитата от взлом при входовете на къщите. Стандартът съответства на препоръките на полицията.

Aluhaus за първи път предлага за специализираните търговци своите висококачествени алуминиеви входни врати със сертифицирано оборудване за сигурност в официалния клас на устойчивост RC-3. При заявка моделите Elite 90 и Elite Comfort 75 могат да бъдат оборудвани с повишена защита от взлом. Търговците, които искат да предложат на своите клиенти по-голяма сигурност, вече могат да получат съответните модели входни врати.

И двете серии врати са преминали трудния тест RC-3 в лабораторни  условия. Вратите е трябвало да издържат на симулиран взлом в продължение на поне 5 минути. За целта се използвани инструменти като отвертка или метален прът, които се употребяват стандартно при RC-3 тест.

Пакетът за сигурност на двете входни врати Aluhaus – Elite 90 и Elite Comfort 75, които са тествани и сертифицирани в съответствие с DIN EN 1627, включва автоматична ключалка с 4 точки и 3 ролкови панти. Стъклените вложки със защитно стъкло и пръстеновидна розетка също предпазват заключващия цилиндър от посегателство. Освен това има странична защита на пантата, както и дръжка за дърпане отвън и натискане от вътрешната страна. Профилен цилиндър от клас 4 с 5 ключа и карта допълва аксесоарите за защитените врати.

Може да харесате още...