Реализирани хотелски комплекси със системите, предлагани от Алу Кьониг Щал

Фирма Алу Кьониг Щал, като представител на висококачествените системи за остъкляване Schüco, Jansen и слънцезащита Warema, има за цел да обслужва своите взискателни клиент в целия спектър от сгради с различна функционалност. В това число влизат и реализации на хотелски комплекси със завишено ниво на предлаганото качество, защото има тенденция към разширяване на кръга от клиенти, които търсят все по-изискано хотелско настаняване.

Тази тенденция се набюдава при хотели ново строителство, както и при реконструкции на съществуващи хотели на топ локации, които имат потенциал за привличане на платежоспособни клиенти. Увеличава се и тенденцията за целогодишно използване на хотелите, какъвто пример са апарт хотелите, които изискват качествени и топлоизолирани конструкции за осигуряване на условия за използване и извън силния летен туристически сезон.

Имаме удоволствието да Ви представим някои от най-интересните, реализирани със системите на Schüco, хотелски проекти:

Хотел Албатрос

Хотелът се намира в К.К. „Свети Константин и Елена“ и спечели първо място в националния конкурс „Сграда на годината 2016“ в категория „Ваканционни комплекси“. Хотелът е разположен в паркова среда в непосредствена близост до морския бряг и предлага красиви панорамни гледки във всички посоки. Осъкленията, които осигуряват тези прекрасни гледки към околното пространство, са изработени от системите Schüco FW50+ за окачените фасади и Schüco AWS 60 за прозоречните конструкции по етажните балкони.

Хотел Интернационал

ИНТЕРНАЦИОНАЛ Хотел Казино & Тауър Суитс се намира в сърцето на комплекс „Златни пясъци“ и е само на метри от плажната ивица. Хотелът представлява реконструкция и дострояване на ново крило към стар корпус. Приложените системи за остъкляване тук са окачена фасадна система FW 50 + с вертикална капачка и хоризонтална силиконова фуга, с вградени отваряеми крила тип клапа от система Schüco AWS 114 SK, с ръчно задвижване. Балконските остъкления са изпълнени с алуминиева прозоречна система Schüco AWS65. Обектът спечели първо място в националния конкурс „Сграда на годината 2013“ в категория „Ваканционни комплекси“.

Хотел Санкт Петербург

Парк-Хотел „Санкт Петербург“ е най-високият модерен комплекс в град Пловдив и предлага уникални гледки към река Марица и градския център. Поради факта, че емблематичният хотелски комплекс е построен още по социалистическо време, е взето решение да бъдат обновени окачените фасади и прозорците, за да се постигне съвременно ниво на топлоизолация и плътност на осъкленията. При санирането на хотела се прилагат системите Schüco FW50+ за окачената фасада и Schüco AWS 114 SK за вградените във фасадата клапи.

Бутиков Хотел Блу Бей

Blu Bay е петзвезден бутиков хотел, изграден на яхтеното пристанище в местността „Провлака”, свързваща стария и новия град на Созопол. Обектът спечели първо място в националния конкурс „Сграда на годината 2017“ в категория „Хотели и ваканционни сгради“. Районът е емблематичен за града, тъй като представлява своеобразна порта към антична Аполония. Наблизо се намират множество културни обекти, сред които Археологическия музей, крепостната стена с „Портата“ и знаков площад, на който се провеждат културните празници „Аполония“. В обекта са приложени алуминиеви системи за врати и прозорци Schüco AWS/ADS 70.HI, топлоизолирани плъзгащи врати Schüco ASS 70.HI и окачени фасади Schüco FW 50+.

Хотел Мираж – Вероника

Хотел Мираж се намира в к. к. „Слънчев ден“ и представлява нов строеж, който се изгражда на мястото на съборена стара сграда. В обекта са вложени множество алуминиеви системи: прозоречна система Schüco AWS 65, топлоизолирана плъзгаща система Schüco ASS 50, интериорни врати от система Schüco ADS 50.NI и окачени фасада от система Schüco FW50+. Подобно на описания по-горе хотел Мираж, и хотел Вероника представлява нов строеж, които се изгражда на мястото на съборена стара сграда в к. к. Слънчев ден. Алуминиевите системи тук са: прозоречна система Schüco AWS 65, топлоизолирана плъзгаща система Schüco ASS 50, интериорни врати от система Schüco ADS 50.NI.

Подробна информация за продуктите, които предлага Алу Кьониг Щал може да намерите във фирмената интернет страница.

Може да харесате още...