Rehau анулира участието си на изложението Fensterbau Frontale 2022

rehau

Rehau Window Solutions се отказва от участието си в тазгодишното изложение на Fensterbau Frontale. Причините са неясната и постоянно променяща се ситуация около пандемията от Covid-19, както и директния обмен на пазара. Компанията винаги е разчитала на директния контакт със своите партньори, а международно търговско изложение от такъв мащаб би било твърде рисковано.

„За нас като доставчик на системни решения, трайно ориентиран към своите партньори и служители, безопасността и здравето винаги са били приоритет. Поради продължаващата динамична ситуация с пандемията, тези приоритети понастоящем не могат да бъдат спазени като целенасочена концепция в условията на голямо международно търговско изложение“, казва Карстен Хойер, Ръководител отдел Rehau Window Solutions.

rehau

Карстен Хойер, Ръководител отдел Rehau Window Solutions

Ситуацията е критична в целия свят, което неминуемо се отразява на пътуванията и търговията. Съвсем естествено – и на международните изложения. По думите на Хойер: „Динамичните ефекти от пандемията с корона вирус са изключително предизвикателство за цялата индустрия. Rehau Window Solutions е трайно фокусиран върху успеха на всички свои партньори и близостта до пазара. Нашият мотивиран екип работи върху това всекидневно с пълна отдаденост. Многобройните разговори с партньори и служители са доказателство, че фокусът ни е правилен.“

От компанията изказват своите съжаления за невъзможността си за участие в изложението в Нюрнберг, но споделят и положително развитие в бъдеще, съпътствано с много иновации и интензивен обмен с професионалистите по прозоречни решения в цял свят. „Заедно ще продължим големия успех от 2021 г., а също така ще предложим многобройни иновативни и цялостни решения през 2022 г., които ще предоставят на пазарите успешни отговори на глобалните тенденции като устойчиво развитие, дигитализация и урбанизация“, обобщава Хойер.

Rehau Window Solutions ежедневно преоткрива прозорците и вратите за хората и техния живот чрез уникален подход за рециклиране. EcoPuls представлява ненадмината концепция за устойчиви решения в индустрията. Като пионер и лидер в устойчивите индустриални решения, Rehau Window Solutions е водещ експерт в цялостните системни решения по цялата верига на стойността: Windows. Reinvented for modern life.

Rehau Group e независима и стабилна семейна компания, специалист по полимери, с годишни продажби от около 3,5 милиарда евро. За компанията работят около 20 000 служители в над 170 района по света. В цяла Европа за Rehau работят около 12 000 служители, 8000 от които само в Германия. Rehau произвежда решения за строителството, автомобилостроенето и индустрията. Повече от 70 години Rehau работи, за да направи пластмасовите продукти още по-леки, по-удобни, по-безопасни и по-ефективни, доставяйки иновативните си продукти по цял свят.

Може да харесате още...