Rehau с дизайнерски щанд на „Архитектурно-Строителна седмица“

Rehau

На тазгодишното юбилейно издание на изложението „Архитектурно-Строителна седмица“ на щанда на Rehau ще имате възможността да се запознаете и да се докоснете до най-актуалните иновации на компанията.

Една от тях е ексклузивната система за врати и прозорци Geneo с профили, произведени от високотехнологичен композитен материал от Формула 1 и самолетостроенето. Материалът Rau-Fipro X е с подобрена формула и с увеличен дял на стъклопластовите нишки до над 50%. Това прави профила напълно армиран и му придава допълнителна здравина, която го отличава от всеки друг полимерен профил на пазара. Възможностите за големи елементи и отваряеми части са сравними с тези на алуминия, като в същото време топлоизолационните качества на двата материала са несравними.

Kaleido Woodec – напълно нова матирана повърхност с визия и усещане за истинско дърво. Дървесната структура е приложима за всички системи на Rehau, предлагащи решения за външни врати и прозорци в жилищното строителство. Предлага се в три модерни декора, при които обичайната трудна поддръжка на естественото дърво отпада и допълнително ползвате техническите предимства на модерните полимерни прозорци.

rehau

Програмата Kaleido Paint за лакирани прозоречни профили в над повече от 150 цвята по RAL. В зависимост от желанието на клиента, профилът може да бъде лакиран отвън, отвътре или по цялата видима повърхност. Няма ограничения в избора дори и ако цветовете са различни вън и вътре. Технологията Kaleido Paint е с гарантирано качество от Rehau, на база на дългогодишния опит от автомобилната индустрия и дава неограничена възможност за цветово оформление на прозорците и вратите като съществена част от модерните фасади на сградите.

rehau

Уникалното решение тип плъзгане с възможност за максимално отваряне към външната среда – Panorama Swing Design. Благодарение на иновативното решение за обков, крилата се събират в единия или в двата края на елемента, като по този начин се постига максимален размер на светлия отвор без видими прегради или елементи на обкова.

rehau

Ще намерите Rehau в зала №2, щанд А5.

Rehau групата е компания, специализирана в полимерите с годишен оборот от над 3.5 млрд. eвро. Тя е независима и стабилна семейна компания, за която работят приблизително 20 000 служители в повече от 170 локации по света. Около 12 000 служители работят за Rehau в Европа, от които 8000 само в Германия. Rehau произвежда решения за строителството, автомобилостроенето и промишлеността. За повече от 70 години Rehau работи за превръщането на полимерните продукти в по-леки, по-удобни, по-безопасни и по-ефективни решения и доставя иновативни системи и продукти в страни от целия свят.

За контакт и повече информация – Rehau.

Може да харесате още...