Рехау събра партньори и приятели на своята годишна конференция

Rehau

На 30.05.2019 г. се състоя Годишната Рехау Конференция 2019. Лидерът в бранша на решенията за прозорци и врати събра своите партньори и колеги. Тазгодишното събитие бе наситено с много съдържание и емоции и се проведе в актуалния SPA Kомплекс “Hot Springs” в село Баня под мотото „Rehau. Прозорците. Преоткриване.“.

На конференцията присъстваха представители на повече от 30 производители и дилъри на прозорци Rehau, на които бяха представени най-актуалните теми от бранша, тенденциите от имотния пазар и строителството.

Особено внимание се обърна на най-новите продукти и Smart – решения на компанията. Прозорците Geneo се произвеждат вече от подобрения иновативен материал Rau-Fipro Х с много повече интегрирани нишки от стъклопласт в него за максимална стабилност и топлоизолация. Rehau навлиза в новопоявилия се пазар за умни решения за дома със своята система за превантивна защита от проникване с взлом Rehau Smart  Guard. Автентичният финиш на прозоречните профили Kaleido Woodec, който съответства максимално на естественото дърво, както на допир, така и на визия, позволява повече дизайнерски решения и внася топлина в дома. Комбинацията от новата дървесна структура отвътре, пластмасовия профил в основата и алуминиевата капачка отвън дават максимален дизайн и топлинен комфорт и отварят широко вратата на български производители за навлизане на чуждите пазари, където тази комбинация е нещо стандартно.

Rehau

Актуалната програма за грижа за крайния потребител и качеството на предлаганата му услуга бяха в основата на представянето и обсъждането на обновената концепция за Оторизирани Rehau Партньори. Повишаването на познаваемостта на бранда Rehau и позитивния имидж на компанията ще бъдат подкрепени и от новия корпоративен дизайн, представен на конференцията.

Rehau

Формата на тазгодишното събитие бе доста динамичен и разчупен, като гостите имаха възможността да участват активно с въпроси и коментари и да дадат своята оценка и препоръки за бизнес стратегията на Рехау България до 2020 година.

Rehau

Като подобаващ завършек на вечерта бяха отличени и наградени дългогодишните партньори на компанията в България. Спомените, случките и незабравимите преживявания от последните 20 година създадоха много приятна приятелска атмосфера. Всички участници бяха единодушни, че натрупания опит, изминатия дълъг път и настоящите активности на компанията са гарант за бъдещите успехи заедно.

Може да харесате още...