REHAU Window Solutions откри изложението World of Windows 2022

rehau

REHAU Window Solutions откри изложението World of Windows 2022 под мотото: Create Difference. Grow Business.

Платформата на събитието предлага многобройни иновации и взаимодействие за професионалисти в областта на прозорците от цял свят. По този начин REHAU, като първокласен системен доставчик продължава своите дългосрочни намерения за проектиране и предлагане на водещи решения за прозоречния бранш по отношение на цялата верига за създаване на стойност.

Новата концепция е дори по-силно насочена към индивидуалните възможности за партньорите и клиентите, основавайки се на идеята за устойчиво развитие. До 15 юли платформата на World of Windows 2022 предлага ексклузивен поглед към впечатляващи иновации като: системата Artevo, решението за плъзгащи се прозорци Slinova или дигиталния паспорт за прозорци Window.ID.

rehau rehau

В Ерланген, Германия на площ от 600 квадратни метра са представени уникални постижения, чрез които се осъществява близък и ефективен обмен с партньори дори и в предизвикателните глобални условия, в които живеем. Основната тема на изложението е демонстрирането на устойчиви и първокласни решения за прозоречния бранш – по цялата верига на създаване на стойност и на базата на устойчива кръгова икономика.

„Глобалните мегатенденции променят трайно обществото, технологиите и търговията. Основата на REHAU Window Solutions за справяне с тези предизвикателства са компетентността, иновациите и напредъкът. World of Windows 2022 показва по впечатляващ начин как в тесен диалог с нашите партньори винаги предлагаме нови атрактивни възможности за пазарите по целия свят. Тук, в Ерланген, ние вдъхновяваме бранша със системи за индивидуална добавена стойност и представяме на впечатляваща платформа как ги превръщаме в успешни бизнес модели“, казва Карстен Хойер, главен изпълнителен директор (CEO) на REHAU Window Solutions.

rehau

REHAU формира концепцията си за изграждане на индивидуални модели за успех със своите партньори на базата на своята основна дейност, заедно със системните аксесоари, интелигентните продукти, дигиталните услуги и устойчивото развитие. А профилните решения са основата за допълнителни опции. Като специален акцент на изложението ще бъде представена дългоочакваната разработка на новото поколение на GENEO Rau-FiPro-X – Artevo.

„Artevo или новите плъзгащи се решения Slinova и Slinova X перфектно олицетворяват добавената стойност на нашите системи, които експертите в REHAU Window Solutions постоянно развиват в интерес на нашите партньори. Решенията предлагат дизайн, който не само отговаря на нуждите на крайните клиенти и по този начин осигурява търсенето в края на веригата на стойността, но и генерира допълнителен бизнес. Например чрез интегрирането на нови интелигентни продукти като Smart Privacy за защита на личното пространство или дигиталните услуги като новия Window.ID, който прави процесите по цялата верига на стойността значително по-ефективни и създава още по-интензивна лоялност на клиентите.“, казва Франк Цимерман, главен технологичен директор (CTO) на REHAU Window Solutions.

rehau rehau

Визията на REHAU за прозореца на бъдещето ярко се откроява сред многобройните иновации. Проучването на прозорците показва възможностите, които стоят пред него за развитие в бъдещето. Целта е вдъхновение на бранша и насърчаване на ползотворен и продуктивен диалог с партньорите на REHAU Window Solutions за възможностите за съвместен бизнес. Концепцията за прозореца на бъдещето включва различни технологии за управление, като гласово управление или управление с жестове, интегриране на сградни технологии, производство и съхранение на регенеративна енергия и дори медийна визуализация на прозореца в прототип.

На изложението REHAU Window Solutions ще покаже иновативната си сила с множество продукти и услуги, като по този начин ще предложи на своите партньори уникален набор от възможности за персонализиране, които силно се отличават на пазара. Решенията за прозорци на REHAU предлагат значително предимство във всяка точка от веригата на стойността, а също и чрез маркетинга и комуникацията, които са двигател и отправна точка за успеха на професионалистите в областта на прозорците. Портфолиото на компанията включва още: дигиталния магазин за партньори, REHAU Академия и World of Windows 2022 като възможност за уникални преживявания с марката на премиум ниво.

rehau

„С изложението World of Windows 2022 създадохме нещо уникално, което е изключително привлекателно за бранша. От това ще се възползват всички партньори на REHAU Window Solutions. Този свят на висококачествен опит за 360-градусови решения за прозорци с бъдеще убеждава и техните клиенти. Партньорите ни използват платформата World of Windows 2022 с ентусиазъм. Форматът дава възможност за уникално изживяване на клиентите, което въздейства и е от полза за бизнеса. Убедени сме в това. Целият екип на REHAU Window Solutions е силно мотивиран и се радва на изключително положителния отзвук и големия брой резервации за посещение. Прозоречния бранш наистина очаква с нетърпение World of Windows.”, казва Петер Коцур, директор Маркетинг.

На изложението World of Windows 2022 REHAU Window Solutions ще покаже на пазара успешни решения, които превръщат глобалните мегатенденции като устойчивост, цифровизация или урбанизация в стабилни бизнес модели. „Очакваме с нетърпение да продължим заедно историята на успеха на прозоречния бранш тук, в Ерланген, до 15 юли. Изцяло за нашите партньори и за нови бъдещи възможности: „Create Difference. Grow Business.“, казва Карстен Хойер.

rehau rehau

Представяме ви най-важните акценти от World of Windows 2022

Artevo

Новата система REHAU Artevo продължава развитието на Geneo. Дизайнерският прозорец с изчистени контури е изцяло преработена система. Резултатът е изключително тънък външен профил с малки радиуси и малък ъглов наклон. Структурно интегрираните силови зони осигуряват повишена производителност и стабилност. Това улеснява реализацията на по-големи крила, дори и без подсилване. Използването на иновативното фолио LowE (в процес на патентоване) осигурява уникално устойчиво решение за сертифицирани елементи за пасивни къщи. Artevo е дълбоко интегрирана в системния пейзаж на REHAU Window Solutions и със своята конструктивна ширина от 80 мм формира обща платформа с успешната и доказана система Synego. Artevo значително улеснява производството на прозорци и същевременно увеличава обхвата на приложенията. Професионалистите в областта на прозорците ще работят особено ефективно и рентабилно на базата на едно рационално производство.

Slinova / Slinova X

REHAU Slinova и Slinova X са нови иновативни решения за плъзгане, насочени главно към пазарите в Западна и Южна Европа. Пускането им на пазара там ще бъде през юни, като ще бъде представена нова унифицирана 80-милиметрова платформа, базирана на същите профили на касата. Този принцип предлага множество предимства, които значително опростяват логистиката и производството. Например, работните стъпки, създадени на производствената линия, се трансферират към различни приложения. Разликата е в крилата на профилите: при Slinova X материалът RAU-FiPro X се използва селективно. Благодарение на специалните свойства на материала се постига най-тънката средна част в PVC-базираната система и се получава напълно ефективно решение по отношение на производството и монтажа, енергийната ефективност и устойчивостта.

rehau

Smart Shading

Технологията Smart Shading (интелигентно затъмняване) превръща стъклата в интелигентни компоненти. Това е една от най-бързите и в същото време най-икономичните системи в сравнение със съществуващите решения за затъмняване. Когато слънцето огрява силно, стъклата могат да се затъмняват на степени чрез технологията SPD, която осигурява ефективна защита и по този начин намалява количеството топлина, генерирано в жилищната или работната среда. Потребителите могат да управляват Smart Shading чрез стенни или безжични ключове, с мобилно устройство през REHAU App или автоматизирано с допълнителни сензори и Smart Home-устройства. Изключително индивидуализираната употреба позволява използването и в сгради, които са паметници на културата, където ролетните щори не са възможни.

Smart Privacy

Иновативното и визуално усъвършенствано решение за прозорци Smart Privacy за защита на неприкосновеността на личното протранство излиза за първи път през 2022 г. Интелигентното стъкло на прозореца REHAU Smart Glass може активно да променя състоянието си, като се променя от прозрачно до непрозрачно в рамките на няколко милисекунди. Докато вариантът Smart Privacy One променя състоянието на цялата повърхност на прозореца, Smart Privacy Select позволява промяната в отделни сегменти. Това иновативно и уникално решение осигурява неприкосновеност на личното пространство с едно натискане на копчето и е отличен вариант за входни врати със странични панели. Интелигентната поверителност дава на пазара практичен и привлекателен отговор на глобалните мегатенденции на урбанизация и индивидуализация.

rehau

Smart Guard

REHAU Smart Guard Ontop е универсално приложим и може да се монтира бързо и лесно на почти всички прозоречни системи REHAU – дори и в последствие, като решение за модернизация. Smart Guard Inline е новото интегрирано решение за най-високите изисквания по отношение на външния вид и естетиката. Новият REHAU Gateway и REHAU App създават интелигентна домашна централа за Smart Guard. Така се създава цялостна система с бъдеще, която е лесна за управление и интегриране. По този начин специализираните фирми за прозорци създават добавена стойност и се отличават от конкуренцията. Превантивната защита срещу взлом е последователно свързана с бизнес модели, които имат бъдеще и обслужва глобалните мегатенденции в областта на сигурността и цифровизацията.

REHAU Connect

REHAU Connect идентифицира и осигурява квалифицирани контакти с нови клиенти по региони. Въз основа на критериите за индивидуални изисквания платформата предоставя конкретни данни за контакт. Производители и дилъри винаги имат свободата да решават до каква степен желаят да се обърнат към клиента. С усъвършенствания 3D конфигуратор REHAU Window Solutions активно подпомага процеса на продажба и визуализира планираните прозорци в реално време. REHAU Connect е отговорът на мегатенденциите на цифровизацията и индивидуализацията. Window.ID

rehau

REHAU Window.ID увеличава ефективността за целия експлоатационен период на прозореца, а дигиталния паспорт на прозореца е гарант за оптимизирани процеси от производството до рециклирането – включително устойчивата лоялност на клиентите. Той прави процесите цялостни, иновативни и ориентирани към бъдещето. Това създава връзка на професионалистите в областта на прозорците с техните продукти за цял живот. Window.ID гарантира пълното документиране и локализиране на бъдещите материали. По този начин REHAU Windows Solutions дава възможност за устойчив демонтаж в рамките на напълно затворен икономически цикъл. Това гарантира ефективност по цялата верига на стойността и удовлетвореност на всички клиенти. Иновативното браншово решение може да бъде бързо внедрено във всички прозоречни системи, генерира добавена стойност и е абсолютно сигурно в перспектива.

REHAU софтуер за конструиране и производство на прозорци (REF)

REHAU Window Solutions доразвива софтуера за конструиране и производство на прозорци REHAU, съкратено – REF. Управлението на клиентите, генерирането и редактирането на списъци, управлението на служителите и планирането на монтажните проекти са новите функции, въз основа на които REF вече генерира още по-голяма добавена стойност в производството. Модулният дизайн на решението позволява лесно и изгодно интегриране на допълнителни полезни опции, като Window.ID или REHAU Connect, в системата.

rehau

Устойчивост

EcoPuls е нашият знак за природосъобразен начин на живот. За REHAU Window Solutions EcoPuls е ангажимент, отношение – за устойчивост, за чувство на отговорност и последователност. REHAU Window Solutions доказва това многократно в продължение на дълги години с многобройни продукти. Знакът EcoPuls е доказателство за използването на ориентирано към бъдещето управление на рециклирането. Рециклираните материали осигуряват възможно най-висока степен на устойчивост. Изцяло от един източник и във всички системи на REHAU: Geneo Reu-FiPro X, Geneo Inovent, Synego, Brilliant-Design, Euro-Design EcoPuls. Разбира се, в тази схема интегрираме Slinova и Slinova X, както и Artevo. Устойчивостта – глобалната мегатенденденция.

За повече информация – REHAU Window Solutions.

Може да харесате още...