Решения за безопасност, изработени от Geze

Geze

ГЕЦЕ ще представи най-новите си решения за безопасност на изложението Security 2014 в Есен, Германия – 23-26 септември 2014, зала 3, щанд 608.

Международно търговско изложение за технологии за безопасност и защита при пожар

Под това мото ГЕЦЕ ще представи своите продукти на изложението Security 2014 в гр. Есен. Компанията ще демонстрира силата си в областта на иновациите и системите, ще разкрие новите системни решения от портфолиото си, които касаят технологиите за врати, прозорци и безопасност. ГЕЦЕ ще представи цялостни решения от единен източник, с най-разнообразни възможности за отваряне и затваряне на врати и прозорци.

Geze

Модулна централа за управление на системи за димоотвеждане GEZE MBZ 300 и верижен механизъм за прозорци GEZE Slimchain. Фотограф: Lazaros Filoglou

Изискванията за безопасност и комфорт, свързани с вратите и прозорците, стават все по-обширни и сложни. За изпълнението на многофункционални системи с най-гъвкави приложения, са необходими изчерпателни ноу-хау и експертен опит. ГЕЦЕ осигурява и двете, свързвайки техниката за безопасност с техниката за врати и прозорци, също и с автоматизирането на врати“, обяснява Флориан Биркенмайър, ръководител Развитие.

Двукрила евакуационна врата с контролиран достъп. Фотограф: Lazaros Filoglou

ГЕЦЕ демонстрира широкообхватния си опит чрез мултифункционална, индивидуално-конфигурируема заключваща система за сигурност. Тя комбинира ниво на комфорт, свързано с безпрепятствени автоматични врати със защита на евакуационните пътища, система за контрол на достъпа и противовзломна система. Системата за сигурност оправдава всички съвременни изисквания, асоцииращи се със “сигурност” и “безопасност” и отговаря и на най-строгите изисквания по отношение на дизайна. Иновациите на изложението от гледна точка на устройствата за заключване на евакуационни врати, са част от заключващата система за сигурност, както са и елементите за контрол на вратите, използвани като система за контрол на евакуационните пътища за електрически-заключвани изходи.

Електрически брави GEZE IQ Lock AUT и GEZE IQ Lock EM-DL. Фотограф: Lazaros Filoglou

ГЕЦЕ ще представи и системни решения с модулната и гъвкава димотвеждаща и вентилационна програма, която може да се справи с най-разнообразните положения на прозорците и пространствата, в комбинация с варианти за задвижващи механизми от разлини класове на ефективност. Те изпълняват всички изисквания в областта на противопожарната защита и позволяват изпълнението на разнообразни функции с цел комфорт и ежедневна вентилация.

Система за управление на вратите GEZE.

Вижте също...