Решения за отваряне на противопожарни врати от Assa Abloy

ASSA ABLOY

Сертификатите за пожарозащита изискват инсталирането на решенията за отваряне на вратите да бъде само към изложената на риск страна. При много характеристики и местоположения на обекта обаче може да се окаже трудно да се определи коя страна на вратата е най-изложена на риск от пожар, така че това възражение оспорва използването на много устройства за затваряне на врати, които обикновено се определят за монтиране на неизолирани метални врати.

ASSA ABLOY

В отговор на текущите предизвикателства и нужди в индустрията, великобританската компания  ASSA ABLOY продължава активното тестване и стандартизиране на затварящите устройства за врати, които предлага. В резултат на тези тестове, затварящите устройства на компанията са доказали, че използването им за метални противопожарни врати не е ограничено спрямо рисковата страна на вратата и са напълно съвместими с EN1634 за всяка неизолирана метална противопожарна врата.

ASSA ABLOY

Спецификацията на правилната комбинация от врати и хардуер е от съществено значение, за да се гарантира, че не само правилната архитектурна привлекателност и функционалност са постигнати, но и че правилата за безопасност не са компрометирани. За да подпомогне този сложен процес на спецификация отвореният софтуер ASSA ABLOY StudioTM предлага на клиентите обмен на данни в реално време и позволява качествена комуникация между всички участници в проектирането на сградата.

За повече информация: ASSA ABLOY

Може да харесате още...